Neler Yeni

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah
Neden 15-20 yıllık altyapı kullanılıyor hiç düşündün mü zeki kardeşim ? Türktelekom altyapı yenilemesi yapmadığı için olabilir mi ? Tüm altyapı telekomdan geçiyor. Bu kadar saçma konuşmayı nasıl başarıyorsunuz çözemiyorum.
sen düşünebiliyor musun milyonlarca insanın taleplerini hemen karşılamayı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
akape interneti sevmediği için, bu konuda yatırımlara da pek yaklaşmıyor. ülkenin alt yapısı iyileştirilmiyor. starlink'e izin vermedi mesela. starlink dünyanın bir çok ülkesinde marketlerde bile satılıyor.

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasuo Mehmet
Mİlyonlarca insan var bir anda halledilebiliecek bir iş değil yoğunluk vardır illaki.

binalar eski ve eskiden olmayan bir şeyi nasıl yapılmış olmasını bekliyorsun aynı şekilde binlerce talep ve istek var illa bir gün vakti gelicektir.
Binaların eski olduğunu kim söylüyor? Yeni bina olunca Fiber mi oluyor?

Son düzenleme:

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Cavit Aslan
altyapın kötüyse ttelekomluk bir durum yok belki de steamle alakalıdır
2015 den beri altyapı başvurusunda bulunuyorum yaşadığım şehrin nufusu 400 bin sokakta fiber altyapı olmasına rağmen döşemiyorlar türk telekomluk bir durum yok öylemi ? şakamısın sen

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,183
İsim
Emre siyah
2015 den beri altyapı başvurusunda bulunuyorum yaşadığım şehrin nufusu 400 bin sokakta fiber altyapı olmasına rağmen döşemiyorlar türk telekomluk bir durum yok öylemi ? şakamısın sen
Benim arkadaşlarım sitece başvuru yaptılar 4 ayda altyapıyı çektiler , uygun dendikten sonra yıllarca sürücek bir olayı yok

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yusuf Arda Karatay
Oturduğum sokakta altyapı yok yıllardır 16 mbps internet kullanıyorum yok mu bir çaresi bir şeyi ya

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
sen düşünebiliyor musun milyonlarca insanın taleplerini hemen karşılamayı?
Hemen karşılama derken dalga mı geçiyorsun ? Türk telekom kaç yıldır bu ülkede hizmet veriyor haberin var mı ? Bu kadar bilgisiz olma araştır öğren. Örneğin uzaya gezi düzenlemek için 55 milyon dolar vereceğine 1 milyon çalışan sayını 2 milyon yapacaksın hizmeti hızlandıracaksın. Türk telekom 1995 den beridir ülkede hizmet veriyor. 1995 yılında ptt tarafından devlet eli ile kuruldu ve halen devlet eli ile yönetilmekte. Bu demek oluyor ki tüm imkanlar, kaynaklar neredeyse sınırsız. Üzerine kötü hizmet vermesine rağmen telefon ve internette dünyanın parasını kazanıyor. Sadece bununlada kalmıyor tüm iletişim ağından gelen vergi , hizmet bedellerini alıyor. Bu kadar bilgisiz olup savunduğuna göre muhtemelen ya dayın felan var yada kendin orada çalışıyorsun başka açıklaması olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,030,554
Üyeler
163,342
Son üye
Sxlytia