Neler Yeni

Topladığım Sistem İyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emirhan Official
Yapay zeka ve oyun alanında kullanmak için bir sistem toplayacağım.
galax 4070 super
r5 7500f
nzxt 750w 80+ bronze
32 gb ram ddr5 5600 mhz cl36
1 tb ssd
biostar b650mp-e pro
kasa olarakta Dark Diamond PRO Mesh ucuz fiyatıyla dikkatimi çekti ama bu sisteme bu kasa yakışmaz gibi ama bütçeyi de çok aşmak istemiyorum.
birde kule tipi soğutucu ekleyeceğim
Hesapladım 41 k ya geliyor bazıları 3 taksit ekran kartı 6 taksit. Böyle iyi midir? Kaç yıl götürür bu sistem?
Bir de ekran kartı için 29 kasım ı beklesem daha ucuza düşürürüm gibi geliyor.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Rick Baba
Gaming gecesinde msi b650 gaming anakart 5K-5.5K düşüyor bazen birde ramlari 6000 mhz cl 30 falan yap

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,670
İsim
1
bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Merlin
Yapay zeka ve oyun alanında kullanmak için bir sistem toplayacağım.
galax 4070 super
r5 7500f
nzxt 750w 80+ bronze
32 gb ram ddr5 5600 mhz cl36
1 tb ssd
biostar b650mp-e pro
kasa olarakta Dark Diamond PRO Mesh ucuz fiyatıyla dikkatimi çekti ama bu sisteme bu kasa yakışmaz gibi ama bütçeyi de çok aşmak istemiyorum.
birde kule tipi soğutucu ekleyeceğim
Hesapladım 41 k ya geliyor bazıları 3 taksit ekran kartı 6 taksit. Böyle iyi midir? Kaç yıl götürür bu sistem?
Bir de ekran kartı için 29 kasım ı beklesem daha ucuza düşürürüm gibi geliyor.
Hocam 750W bronze alma gold ve sertifikaları tam olan bi psu al bende bu var hocam kafan daha rahat olur bu psuyla

Ekler

• IMG_3865.png
    IMG_3865.png
    490.4 KB · Hit: 6
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kerem
iyidir 2k bir monitör de almanı tavsiye ederim çünkü sistemin 2k oynatabilicek bir sistem darboğaz sorunu da olmaz rahatsız etmez seni birde şöyle bir sistem var https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/ şu şekilde özelleştirebilirsin
1732127965670.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

hazır sistem düşünürsen tabi sana kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emirhan Official
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyidir 2k bir monitör de almanı tavsiye ederim çünkü sistemin 2k oynatabilicek bir sistem darboğaz sorunu da olmaz rahatsız etmez seni birde şöyle bir sistem var https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/ şu şekilde özelleştirebilirsin Alıntıyı görüntüle

hazır sistem düşünürsen tabi sana kalmış
bakabilirsin
teşekkürler ama 6 taksit yaptığımda çok yüksek fiyata çıkıyor o yüzden toplamak daha mantıklı geliyor

Hocam 750W bronze alma gold ve sertifikaları tam olan bi psu al bende bu var hocam kafan daha rahat olur bu psuyla
sağolun hocam düşüneceğim ama bütçeyi çok yukarı çıkartmak istemiyorum nzxt de fena değil kullananlar genelde beğenmiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kerem
teşekkürler ama 6 taksit yaptığımda çok yüksek fiyata çıkıyor o yüzden toplamak daha mantıklı geliyor
hocam şimdi şöyle bir gerçek var bende pcyi bilmediğim zamanlarda hep öyle toplamak daha mantıklı sanardım ama bu işin çok büyük bir sıkıntısı var garantin yok bi gün senin sistemin de bir sorun çıkarsa ilgenicek adam yok seninle. parçaları aldığın yerlerde değişim için verdiğinde sen kendin bozdun diyebilirler çünkü kendi monte ediyosun falan filan. bu büyük bi risk

Top Bottom