Neler Yeni

Amazon iade ücretini karşılamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan
bi monitör aldım sorunlu çıktı iade edeceğim ama amazon iade ücretini karşılamıyor pakette büyük ben bunu kargo yapsam cebimden en az 300 tl çıkar amazon sürekli övülen bi alışveriş sitesi ürün iadesinde müşteriden kargo ücretini talep etmesi rahatsız edici geldi

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
nasıl karşılamıyor hocam siz iade talep ettinizmi kurye gelip alır sizden

Magrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ismail tuzcu
bi monitör aldım sorunlu çıktı iade edeceğim ama amazon iade ücretini karşılamıyor pakette büyük ben bunu kargo yapsam cebimden en az 300 tl çıkar amazon sürekli övülen bi alışveriş sitesi ürün iadesinde müşteriden kargo ücretini talep etmesi rahatsız edici geldi
Satıcı amazon değilse karşılamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
desteğe yazdım bekliyorum ürünü açarken video çektiniz mi falan diyor yav monitörde kozmetik olarak bi problem yokki ölü piksel var 3 tane

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Valla ben 2 ay önce kahve makinesi iade ettim ücret vermedim
hocam iade etmediğim şey yok amazon kapıdan bile alıyor bi yanlışlık var bence iade talebi açtınız mı orda kargo kodu veriyor yada kapıdan alıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

desteğe yazdım bekliyorum ürünü açarken video çektiniz mi falan diyor yav monitörde kozmetik olarak bi problem yokki ölü piksel var 3 tane
hiç yazmadan iade talebi açmayı denediniz mi hocam?

WhoCares

80+ Gold
valla bende yıllardır amazon kullanırım ilk defa amazon satıcı ve gönderici üründe iade ücreti talep ediliğini duydum :kizginpeepo:

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,317
İsim
kadir
Satıcı Amazon olmasa bile ilk 14 gün içerisinde iadeyi kapınızdan kadar aldırması lazım, böyle saçmalık olmaz.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
valla bende yıllardır amazon kullanırım ilk defa amazon satıcı ve gönderici üründe iade ücreti talep ediliğini duydum :kizginpeepo:
aynı şekil hocam bence bi karışıklık var 30 gün gönüllü iadesi bile vardı amazonun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hasan
bi firmayla gönderin diyo size hediye kart verelim diyo oda sadece amazon satıcılı ürünlerde geçerli

hocam iade etmediğim şey yok amazon kapıdan bile alıyor bi yanlışlık var bence iade talebi açtınız mı orda kargo kodu veriyor yada kapıdan alıyor

hiç yazmadan iade talebi açmayı denediniz mi hocam?
yok iade talebi oluşturdum bi kod falan çıkmadı sonra desteğe yazdım onlarda faturayı atın hediye bakiye verelim diyor hediye kart yani trendyoldan yıllardır alışveriş yaparım hiç iade konusunda zorlanmadım amazonu çok övüyolar diye monitörü burdan aldım iade sürecinde yaşadığım sorun bu

Ekler

• 343.PNG
    343.PNG
    371.8 KB · Hit: 43
  • 545.PNG
    545.PNG
    352.9 KB · Hit: 43
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,013