Neler Yeni

Amazon iade ücretini karşılamıyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
XXXX
bi monitör aldım sorunlu çıktı iade edeceğim ama amazon iade ücretini karşılamıyor pakette büyük ben bunu kargo yapsam cebimden en az 300 tl çıkar amazon sürekli övülen bi alışveriş sitesi ürün iadesinde müşteriden kargo ücretini talep etmesi rahatsız edici geldi
aga benimde paramı yatıraqcaklar 3 haftadır bekletiyolar

ANYA

80+ Bronze
amazon çok değişmiş öncede iade edip kapıma geliyordu şimdi ki kolaygelsin ile geldi iade talep ettim kod verdi mng ye git dedi gidip öyle verdim ama para vermedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan
aga benimde paramı yatıraqcaklar 3 haftadır bekletiyolar
3 hafta bekletemezler alla alla 2 hafta sonra onaylanmaz ise direk yatırıyorlar diye biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazon çok değişmiş öncede iade edip kapıma geliyordu şimdi ki kolaygelsin ile geldi iade talep ettim kod verdi mng ye git dedi gidip öyle verdim ama para vermedim
yok kod vermiyor verse gidicem sorun değil ya vermiyor ama öde kargonun parasını faturasını bize at diyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
XXXX
3 hafta bekletemezler alla alla 2 hafta sonra onaylanmaz ise direk yatırıyorlar diye biliyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kod vermiyor verse gidicem sorun değil ya vermiyor ama öde kargonun parasını faturasını bize at diyor
2 hafta onaylanmadı finans ekibine aktardılar finans ekibi parayı yatırmışp banka onaylamamış bende fasrklı karta yapın diyorum yok diyolar bekliyoruz işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan
uzun uğraşlar sonucu alabildim iade kodunu amazonda kadın temsilciler çok sallıyor onu farkettim bu sefer bi erkek çıktı 2 dakika sonra iade kodu verdi

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA
Top Bottom