Neler Yeni

Oyuncu laptopu donma sorunu nasıl çözülür

Zübeyir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zübeyir Erfidan
Merhaba alalı 6 ay oldu bir oyuncu laptopu aldım. Asus Tuf 15 rtx4050 rayzen 7. Aldığımdan 1 ay sonra şöyle bir sorunla karşılaştım, laptop durduk yere oyuna çift tıkladığımda dümdüz donmaya başladı ve ekran kartı restleme falan hiçbir işe yaramadı. Tek çözüm kapatma tuşuna basılı tutmak oluyor onun dışında düzelmiyor ,başka bir sorun da; bu daha çok oldu oyuna girdiğimde ,ekran bir anda laciver siyahımsı bir renk oluyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor sadece kapatma tuşuna basılı tutarak düzeliyor. Laptop da yeni ve üst düzey bir laptop olduğu için böyle bir sorunla karşılaşmak canımı çok sıkıyor tardımcı olursanız sevinirim.

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Qwerty1029384756
Bence anakartta bir sıkıntı var. Garantiye falan yollayın.

Zübeyir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zübeyir Erfidan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
depolama alanı dolmuş olabilir
Depolama alanı dolu değil bence dolu olsada bu sorun çok saçma sadece benim laptopumda varmış gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence anakartta bir sıkıntı var. Garantiye falan yollayın.
Ddu ile sürücü kaldırdığımda bir süre olmadı sonra tekrar bu sorun başladı sürekli donuyor ve birde geforce ayarlarından rtx 4050 yi seçmezsem oyuna girmiyor sadece siyah ekran oluyor

fatik1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Fatih Öztütk
Depolama alanı dolu değil bence dolu olsada bu sorun çok saçma sadece benim laptopumda varmış gibi
bir ara ben de diz ustu kulandım olası sebepler aşırı isinma ternal macun eksıklığı fan arızasına bağlı ısınma toz tutması en kötü ihtımal format atıp deneye bilirsin daha duzelmese en iyi secenek garantiye yolamak

Zübeyir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zübeyir Erfidan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir ara ben de diz ustu kulandım olası sebepler aşırı isinma ternal macun eksıklığı fan arızasına bağlı ısınma toz tutması en kötü ihtımal format atıp deneye bilirsin daha duzelmese en iyi secenek garantiye yolamak
Termal macun eksik olduğunu düşünmüyorum çünkü yeni aldığımda da bu sorun vardı son çare sizm dediğiniz gibi garantiye yollayacağım belki başka çözüm yazanlar olur bide bios güncellemesi var bir türlü yapamadım ondan dolayı olabilirmi acaba

Top Bottom