Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
9025 yazı oldu bedava klavye aldık resmen.
ama tkl sevmeyenler için bir anternatif gelmedi canım sıkıldı iyice.
alimınyum klavye alamayoruz vergilerden dolayı aliexpress giriyorum fiyatı geçtim herşeyi kısıtlamışlar bize 100 tl lık malı bile vermiyorlar başka ülkeye bakıyorum neler satılıyor bizden girince komple kapalı dağa kötü durumda olan ülkelere bile var satış çok can sıkıcı
vergi sınırı kalksa iyidi.güney klavye gelirse elimdekileri uygundan tuş takımları ile satıcam ucuza.f99 ve 35i max felan gelse süper olurdu.
179 apex gözümde kaldı el büyük olanlar için güzel apex iyi ama küçük alıştım biraz anternatifi bir şey gelirmi acaba birde 21-30 kasım gerçek indirimler olucak deniyor belki yurt dışı alışverişine güzel şeyler düşer bize tek umudum :)
bu meretlerin şarjı cabuk bitiyor diyorlardı zorla 8 ze düştü.

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Halil Çalık
Haydaa, hangisi daha iyi
south olanın sesi daha hoş geldi bana zaten switch olarak aynılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

9025 yazı oldu bedava klavye aldık resmen.
ama tkl sevmeyenler için bir anternatif gelmedi canım sıkıldı iyice.
alimınyum klavye alamayoruz vergilerden dolayı aliexpress giriyorum fiyatı geçtim herşeyi kısıtlamışlar bize 100 tl lık malı bile vermiyorlar başka ülkeye bakıyorum neler satılıyor bizden girince komple kapalı dağa kötü durumda olan ülkelere bile var satış çok can sıkıcı.vergi sınırı kalksa iyidi.
güney klavye gelirse elimdekileri uygundan tuş takımları ile satıcam.f99 ve 35i max felan gelse süper olurdu.
179 apex gözümde kaldı el büyük olanlar için güzel apex iyi ama küçük alıştım biraz anternatifi bir şey gelirmi acaba birde 21-30 kasım gerçek indirimler olucak deniyor belki yurt dışı alışverişine güzel şeyler düşer bize tek umudum :)
bu meretlerin şarjı cabuk bitiyor diyorlardı zorla 8 ze düştü.
179apex gerçekten çok hoş 159apex diye alıp 179 gelen arkadaş çok şanslı bence

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
south olanın sesi daha hoş geldi bana zaten switch olarak aynılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

179apex gerçekten çok hoş 159apex diye alıp 179 gelen arkadaş çok şanslı bence
sorma onu gördüm tam bakıyordum konusu denk geldi 350-400 tl satışları olmuş apexlerin 179 ların bize yok moral bozucu aliexpresste :)
elbet denk gelir güzel bir şey.
şu klavye mouse bizim ülkeye göre gerçekten çok ucuz keşke herşeyi böyle düzebilsek bunca sisteme para verdik bazen zoruma gidiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Meral
%30 indirimim var ama yanına başka ürünler eklemem gerekiyor,bunlari satın aldıktan hemen sonra iade edebiliyor muyum

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
stox
arkadaşlar bu klavyede et işareti nasıl yapacağız alt gr yok?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Zoruma gidiyor benden sonra sipariş eden herkes aldı ben hala bekliyorum gümrükten alınmasını.

Top Bottom