sarsılmazzz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- muammer kaplan
selamun aleyküm hayırlı geceler,olayın en başında kızın birinden hoşlanmaya başladım, aynı okuldayız ve yazdım, biraz sohbet ettik ve rahatsız ettiğimi düşünerek rahatsız ediyor muyum diye sordum hayır ancak sevgilim var suanda ondan yakınlık kurmak istemedim dedi, 1-2 ay oldu benim attiğim fotoğrafları beğenmeye vs okulda gülmeye görünce selam vermeye başladı. Sordum soruşturdum çocuktan ayrılmış zaten basit bir ilişkiymiş. İlk ondan adım bekledim ve adım geldi, storymi beğenmiş güzel fotoğraf yazmış, buradan başladı mevzu seviyorum seni daha ne yapmam lazım vs. Dedim yüz yüze konuşalım dedi bana. Ertesi gün okulda sınıfına gittim konuştuk vs, öğle arası oturalım dedi, peki dedim ve buluştuk oturduk, sohbet ettik arkadaşlarının yanına gitti aynı şekilde bende. Çıkışta beni parka çağırdı ve gittim park uzakta olsa da gittim. Arkadaşı vardı yanımızdan ayrıldı eve gitti sonrasında kız bana …. İsimli şahıstan ayrılalı 1 hafta oldu, bu her ne kadar basit görünse de 4 aydır beraberdik, 1 ay sonra belki aklıma bile gelmeyecek ama şuan ilişki istemiyorum dedi adeta tokat yemişe döndüm hayatımda ilk defa bu kadar zor tutmuştum kendimi gözüm karardı resmen. Ardından da aramız iyi olacak mı diye sordu bilmiyorum dedim. Git barış o zaman çocukla dedim. Hayır barışmak istemiyorum zaman lazım sadece dedi. Kafam gerçekten bunalmıştı. Telefonu sigarayı vs masadan aldım elini sıktım fakat onun da üzüldüğünü gördüm. Eve çıkarken bana mesaj atmış, seni kırmak istemedim tanısğığım kadarıyla çok iyi birisisin benden asla nefret etme yazmış. kaale almasam da 2-3 gündür uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum spora bile gidemiyorum yatıyorum aklımda kalkıyorum aklımda kafayı yiyeceğim. Lütfen ne yapacağımı söyleyin. Buraya kadar okuyan varsa gerçekten Allah razı olsun teşekkür ederim iyi forumlar.