kral bu klavyeden 2 tane almak istiyorum ama 1050 tl sınır var diyor acaba bunun bir çözümü var mıdır?iyi güzel klavye ama kesinlikle gece karanlıkta tuşlar gözükmuyor pudding keys cap tarzi bişiler laazım
%20 kupon bulmayı denekral bundan 2 tane almak istiyorum ama sınır var diyor acaba bunun bir çözümü var mıdır?
yüzde 30 var ama yine olmuyor%20 kupon bulmayı dene
bilemiyorum ben kupon ile ugraşmadım hiç sabaha geri kullananlar cevaplaryüzde 30 var ama yine olmuyor
Kanka ben klavyeyle alakalı hiçbişey bilmiyorum. Çatal falan geldi yanındaSOUTH dimi bu? ışıklar göze çarpıyor çünkü . benimki north olduğu için göze bukadar çarpmıyo
Sınır kuponlar hariç ana fiyat üzerinden belirleniyor yani tek seferde tek klavye alınabilirbilemiyorum ben kupon ile ugraşmadım hiç sabaha geri kullananlar cevaplar
Switch ve tuşları çıkarabilmek için oKanka ben klavyeyle alakalı hiçbişey bilmiyorum. Çatal falan geldi yanında
Switch ne işe yarıyoSınır kuponlar hariç ana fiyat üzerinden belirleniyor yani tek seferde tek klavye alınabilir
Switch ve tuşları çıkarabilmek için o
Tuşa basmanı ve sesin güzel çıkmasını sağlayan şey , bir tane tuşu çıkar göreceğin yeşil olan switchSwitch ne işe yarıyo
Ayrı ayrı sipariş vereceğin için sorun olmazteşekkürler deneyim müşteri hizmetleri nerede burada
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga bu şimdi f75 aldım bir daha alsam limiti geçer mi nasıl oluyor bu 30 euro şeyi
Verir muhtemelenHocam ben bugün ürün aldım bende desem verir mi kupon
Sadece bi tuşun sesi mi farklı çıkıyo değişince hepsi miTuşa basmanı ve sesin güzel çıkmasını sağlayan şey , bir tane tuşu çıkar göreceğin yeşil olan switch
Aula markayı daha fazla kişiye duyurmak için böyle bir kampanya yapmış. Her zaman indirim olur da böyle büyük indirimler için çok beklemek gerekir. Tabii hiç belli olmaz ama durum böyle normalde. Kitaplar da çok pahalı ya 3 kitap Aula'dan pahalıYaw bu kampanyalar seneye olur mu kitap almaktan para kalmadı
her tuşun altında bir switch var hangisini değiştirirsen onun sesi değişirSadece bi tuşun sesi mi farklı çıkıyo değişince hepsi mi