Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Batuhan
Beyler konuya yeni bakıyorum siyahın stok ne zaman bitti? Ajazzlar gibi stok yenilenme gelme ihtimali var mı? Yoksa direkt beyaz almayı düşünüyorum.

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız

Ekler

• ggggg.png
    ggggg.png
    38.4 KB · Hit: 31

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Aula markayı daha fazla kişiye duyurmak için böyle bir kampanya y
h
11 kasımda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Klavyeyi indirim kartı + 110 TL kredi ile 350 TL gibi komik bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak böyle bir ürünü muhtemelen bir daha bulamazsınız. Hala alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa düşünmeden, ekstra indirim beklemeden alsınlar.
Ak820 Pro klavyeme yedek olarak almıştım ancak onun önünde gibi duruyor. Muhtemelen ak820 yedeğe çıkacak :LOL:
Konu boyunca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Okuduklarım sayesinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan klavyeyi kullanmaya başladım.

Alıntıyı görüntüle
hocam önceden sipariş verdinizmi diye bu fiyata aldınız bir türlü alamadım şunu bitecek kalcaz ortada

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali
İndirim kartı nasıl alabilirim bir yolu varmı eğer uyguna getirebilirsem bende almayı düşünüyorum
İndirim kartı mesaj olarak, tamamen şansa bağlı rastgele geliyor. Ben denemek için dört farklı hesap açmıştım, sadece birine geldi.
Şansınızı arttırmak için ürünü sepete atın, istek listesine ekleyin, ara ara bakıp çıkın. Bu şekilde gelme şansını az da olsa arttırabilirsiniz.
İndirim kartı geldiği zaman bazen istediğiniz ürün çıkmıyor, istediğiniz ürünü almanın basit bir yolu var, klavye gelmeyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

h

hocam önceden sipariş verdinizmi diye bu fiyata aldınız bir türlü alamadım şunu bitecek kalcaz ortada
İlk siparişimdi benim, önceki siparişlerden gelen ekstra bir kredi vs. kullanmadım

Night Uranos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Erdoğan Aktaş
bursada değilim kanka ankara'dayım kargo bursaya gidiyor :d. 5 Para etmez bu aras kargo

yani hızlı olduda hevesimiz kursağımızda kaldı
yarın teslim edilir herhalde 8 günden önce ilk defa teslim edilen göreceğim edilirse senin :D

Sebastian Szymanski

80+ Silver
İndirim kartı mesaj olarak, tamamen şansa bağlı rastgele geliyor. Ben denemek için dört farklı hesap açmıştım, sadece birine geldi.
Şansınızı arttırmak için ürünü sepete atın, istek listesine ekleyin, ara ara bakıp çıkın. Bu şekilde gelme şansını az da olsa arttırabilirsiniz.
İndirim kartı geldiği zaman bazen istediğiniz ürün çıkmıyor, istediğiniz ürünü almanın basit bir yolu var, klavye gelmeyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk siparişimdi benim, önceki siparişlerden gelen ekstra bir kredi vs. kullanmadım
vergi ile beraber mi 320 TL'ye aldınız . akllı telefon yok yanımda kütüphanedeyim eve geçince yazsam yardımcı olurmusunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ali
vergi ile beraber mi 320 TL'ye aldınız . akllı telefon yok yanımda kütüphanedeyim eve geçince yazsam yardımcı olurmusunuz
Evet, vergi ile birlikte 350 TL'ye aldım. İndirim kartında fiyat 288 TL'ye düşüyor. üzerine %60 vergi eklenince 460 TL'ye çıkıyor. Müşteri hizmetlerinin verdiği 110 TL kredi ile ödeme adımında 350 TL'ye düşüyor. (Müşteri hizmetleri artık 110 TL kredi vermiyor)
Ancak şöyle bir sorun var; ben satın aldığım zaman sepet limitim 410 TL'ydi onu herkeste 670'e çektiler. Ek olarak minimum sepet tutarını aşmak için farklı ürünler ekleyip, ödeme adımında onları çıkarabiliyorduk. Arkadaşların yazdığına göre bu yöntem artık çalışmıyormuş ama kendim test etmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,357
Üyeler
160,836
Son üye
moretheunbeaten
Top Bottom