Benim gidişat böyleydi kanka 1 gün filan sürdüusta gümrükleme de ne kadar durdu havaalanına ulaştıktan sonra
hAula markayı daha fazla kişiye duyurmak için böyle bir kampanya y
hocam önceden sipariş verdinizmi diye bu fiyata aldınız bir türlü alamadım şunu bitecek kalcaz ortada11 kasımda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Klavyeyi indirim kartı + 110 TL kredi ile 350 TL gibi komik bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak böyle bir ürünü muhtemelen bir daha bulamazsınız. Hala alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa düşünmeden, ekstra indirim beklemeden alsınlar.
Ak820 Pro klavyeme yedek olarak almıştım ancak onun önünde gibi duruyor. Muhtemelen ak820 yedeğe çıkacak
Konu boyunca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Okuduklarım sayesinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan klavyeyi kullanmaya başladım.
Alıntıyı görüntüle
oo maşalalh usta seninki baya iyi geliyor benimde 19unda havalanında ulaştı da kaldıBenim gidişat böyleydi kanka 1 gün filan sürdü
vay dostum sende bursadasınBenim gidişat böyleydi kanka 1 gün filan sürdü
İndirim kartı mesaj olarak, tamamen şansa bağlı rastgele geliyor. Ben denemek için dört farklı hesap açmıştım, sadece birine geldi.İndirim kartı nasıl alabilirim bir yolu varmı eğer uyguna getirebilirsem bende almayı düşünüyorum
İlk siparişimdi benim, önceki siparişlerden gelen ekstra bir kredi vs. kullanmadımh
hocam önceden sipariş verdinizmi diye bu fiyata aldınız bir türlü alamadım şunu bitecek kalcaz ortada
bursada değilim kanka ankara'dayım kargo bursaya gidiyor :d. 5 Para etmez bu aras kargovay dostum sende bursadasın
yani hızlı olduda hevesimiz kursağımızda kaldıoo maşalalh usta seninki baya iyi geliyor benimde 19unda havalanında ulaştı da kaldı
yarın teslim edilir herhalde 8 günden önce ilk defa teslim edilen göreceğim edilirse seninbursada değilim kanka ankara'dayım kargo bursaya gidiyor :d. 5 Para etmez bu aras kargo
yani hızlı olduda hevesimiz kursağımızda kaldı
vergi ile beraber mi 320 TL'ye aldınız . akllı telefon yok yanımda kütüphanedeyim eve geçince yazsam yardımcı olurmusunuzİndirim kartı mesaj olarak, tamamen şansa bağlı rastgele geliyor. Ben denemek için dört farklı hesap açmıştım, sadece birine geldi.
Şansınızı arttırmak için ürünü sepete atın, istek listesine ekleyin, ara ara bakıp çıkın. Bu şekilde gelme şansını az da olsa arttırabilirsiniz.
İndirim kartı geldiği zaman bazen istediğiniz ürün çıkmıyor, istediğiniz ürünü almanın basit bir yolu var, klavye gelmeyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk siparişimdi benim, önceki siparişlerden gelen ekstra bir kredi vs. kullanmadım
adamlar deli gibi sattı tüm stokları bile bitirebilirler hi. belli olmazsiyah bitti bakalım beyazda bıtınce komple kapatmazlar umarım
vallahi ne alaka direk ankaraya merkeze gelse hocam çok saçma benim kargo mng oldubursada değilim kanka ankara'dayım kargo bursaya gidiyor :d. 5 Para etmez bu aras kargo
yani hızlı olduda hevesimiz kursağımızda kaldı
Evet, vergi ile birlikte 350 TL'ye aldım. İndirim kartında fiyat 288 TL'ye düşüyor. üzerine %60 vergi eklenince 460 TL'ye çıkıyor. Müşteri hizmetlerinin verdiği 110 TL kredi ile ödeme adımında 350 TL'ye düşüyor. (Müşteri hizmetleri artık 110 TL kredi vermiyor)vergi ile beraber mi 320 TL'ye aldınız . akllı telefon yok yanımda kütüphanedeyim eve geçince yazsam yardımcı olurmusunuz