Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
682
İsim
Ömer
Bir tek benim mi şarjım çok az gidiyor? Üreticinin söyledikleri zaten genelde tutmaz da. ARGB açıkken su gibi gidiyor şarj. Redditte de buna benzer şeyler okudum. Sizlerin şarjlar ne durumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada pudding keycaps taktım, benim ledler güney kısımda. Tam da tahmin ettiğim gibi felaket bi' şey oldu... Video geliyor.

Evet tabii ki videodan göründüğünden çok daha güzel gözüküyor canlı gözle. Tek sorun var bazı tuşlar yoktu onları da uydurdum fakat çok önemli tuşlar değil ki en nihayetinde bakarak yazmıyoruz.

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu botun verdiği %20 kuponu seçince sepet sınırı sokuyor devreye onu nasıl çözeriz?

pcbuilder

80+
Benim de şarjım çok hızlı bitti, sanırım RGB çok sömürüyor, parlaklığı 1'e aldım bakalım bundan sonra nasıl olacak.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu botun verdiği %20 kuponu seçince sepet sınırı sokuyor devreye onu nasıl çözeriz?
Ben dün klavyeyle beraber başka bir şey aldım aslında iptal etmeyecektim yanlış ürünü almışım iptal ettim hiçbir şey olmadı

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emirhan
arkadaşlar klavyeyi almak için yanında ürün almak lazım ürünü alıp iade etsem olur mu ? sepeti 670 yapmak için.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Bir tek benim mi şarjım çok az gidiyor? Üreticinin söyledikleri zaten genelde tutmaz da. ARGB açıkken su gibi gidiyor şarj. Redditte de buna benzer şeyler okudum. Sizlerin şarjlar ne durumda?

Bu arada pudding keycaps taktım, benim ledler güney kısımda. Tam da tahmin ettiğim gibi felaket bi' şey oldu... Video geliyor.

Evet tabii ki videodan göründüğünden çok daha güzel gözüküyor canlı gözle. Tek sorun var bazı tuşlar yoktu onları da uydurdum fakat çok önemli tuşlar değil ki en nihayetinde bakarak yazmıyoruz.
şarjım hiç gitmiyor ama cihazım 1dkda kapanıyor muhtemelen bu sayede, parlaklıkta %30 filan tahmini söylüyorum software kullanmıyorum 3-4 günde %10 düştü

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Attila Alpaslan
Valla benim paket havalimanına ulaşmış bu sabah 5'te.
İnşallah LED'ler güneye bakıyordur,yanında pudding keycaps de aldım :D
Bir de inşallah sorun çıkmaz ya,çok sabırsızlandım zaten, geldiğinde bir sıkıntısı olursa çok büyük hayal kırıklığı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,366
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom