Ben dün klavyeyle beraber başka bir şey aldım aslında iptal etmeyecektim yanlış ürünü almışım iptal ettim hiçbir şey olmadıBu botun verdiği %20 kuponu seçince sepet sınırı sokuyor devreye onu nasıl çözeriz?
Ortalama kaç saat gidiyorda sizin rgb ileBenim de şarjım çok hızlı bitti, sanırım RGB çok sömürüyor, parlaklığı 1'e aldım bakalım bundan sonra nasıl olacak.
şarjım hiç gitmiyor ama cihazım 1dkda kapanıyor muhtemelen bu sayede, parlaklıkta %30 filan tahmini söylüyorum software kullanmıyorum 3-4 günde %10 düştüBir tek benim mi şarjım çok az gidiyor? Üreticinin söyledikleri zaten genelde tutmaz da. ARGB açıkken su gibi gidiyor şarj. Redditte de buna benzer şeyler okudum. Sizlerin şarjlar ne durumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada pudding keycaps taktım, benim ledler güney kısımda. Tam da tahmin ettiğim gibi felaket bi' şey oldu... Video geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet tabii ki videodan göründüğünden çok daha güzel gözüküyor canlı gözle. Tek sorun var bazı tuşlar yoktu onları da uydurdum fakat çok önemli tuşlar değil ki en nihayetinde bakarak yazmıyoruz.
ben her gördüğümde bida alasım geliyorLa gardas su konudan biktim la
Nerden veriyorBu botun verdiği %20 kuponu seçince sepet sınırı sokuyor devreye onu nasıl çözeriz?
3000tllik ürünü 900e alınca böyle oluyor aga ben de sıkıldım ama çok faydalı D:La gardas su konudan biktim la
bota giriyon siparişim gecikti diyon direkt veriyorNerden veriyor