Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
Arkadaşlar bu klavye kaç saatte şarj oluyor? Şarjı bitmeden 25w Samsung şarj aleti ile şarja taktım 3 4 saat oldu hâlâ doluyor. Kullanım kılavuzuna göre esc tuşunun oradaki ışık hep yanarsa doluyormuş ama hiç dolacak gibi görünmüyor

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Mehmet

oEnesQlf

80+ Silver
Arkadaşlar bu klavye kaç saatte şarj oluyor? Şarjı bitmeden 25w Samsung şarj aleti ile şarja taktım 3 4 saat oldu hâlâ doluyor. Kullanım kılavuzuna göre esc tuşunun oradaki ışık hep yanarsa doluyormuş ama hiç dolacak gibi görünmüyor
Bilgisayardan şarj et bide

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Reddit'te bir kullanıcı yapay zeka yardımıyla kutu içeriğinden çıkan kablo ile 6.5 saatte 100% şarj edilebileceğini paylaşmış. İncelemek isteyenler için aşağıya link bırakıyorum.

Link

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
Bende beyaz aldım.Siyaha göre daha güzel görünüyor.

Alt+Ctrl+Q dene.
Reddit'te bir kullanıcının 6.5 saatte 100% şarj ettiğini okumuştum. İncelemek isteyenler için aşağıya link bırakıyorum.

Link
Bu gece şarjda bırakacağım bakalım sabaha dolmuş olacak mı merak ediyorum açıkçası. 6.5 saat çok ciddi bir süre gerçekten ki boş halde de takmadım yani. Ayrıca fn+b şeklinde şarj göstergesi de doğru çalışmıyor gibi bu durumda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
bedirhan
"hocam sarj aletiyle kesinlikle sarj etmeyin kabloyla bilgisayara bağlayın öyle sarj oluyor (bilgisayara kabloyla bağlıyken kullanırsanız da sarj olmaya devam ediyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammet Vurucu
şizofren değilsem kılavuzda öyle yazıyor olması lazım klavyede sorun çıkabilir belki
Yok artık bakıp fotoğrafını atabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten de yazıyor arkadaşlar. Hızlı şarj aleti kullanmayın yazıyor. Bilgisayardaki usb üzerinden şarj edin yazıyor. Çok enteresan gerçekten hemen çektim şarjdan.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
Hasan
Bende alamadım. Bir türlü vermiyorlar.
Bana siparişi beklemem gerektiğini söylüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

son 4 tane kaldı stok saniyeler içinde eriyo resmen

Son düzenleme: