2 ehe
maksimum 2 kere stoklarının yenileneceğini düşünüyorum benUmarım buda apex de stokları yeniden yenilenir.
bitti2 ehe
Arada dediğin gibi stok gidip geliyor. Bende öyle aldım. İsteyenler satıcı sayfasından kontrol edebilir.Arada 1-2 gelip bitiyor. Bir tane daha aldım biri bozuk gelirse diğeri sağlam gelsin diye garantiledim. Kalan arkadaşlara kolay gelsin.
ben alamadım onu ya nasıl alıyoruz?
Bende alamadım. Bir türlü vermiyorlar.
Hayırlı olsun hocam çok güzel gözüküyor.Bir tek benim mi şarjım çok az gidiyor? Üreticinin söyledikleri zaten genelde tutmaz da. ARGB açıkken su gibi gidiyor şarj. Redditte de buna benzer şeyler okudum. Sizlerin şarjlar ne durumda?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada pudding keycaps taktım, benim ledler güney kısımda. Tam da tahmin ettiğim gibi felaket bi' şey oldu... Video geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet tabii ki videodan göründüğünden çok daha güzel gözüküyor canlı gözle. Tek sorun var bazı tuşlar yoktu onları da uydurdum fakat çok önemli tuşlar değil ki en nihayetinde bakarak yazmıyoruz.
Puding için güney daha mı iyi?Valla benim paket havalimanına ulaşmış bu sabah 5'te.
İnşallah LED'ler güneye bakıyordur,yanında pudding keycaps de aldım
Bir de inşallah sorun çıkmaz ya,çok sabırsızlandım zaten, geldiğinde bir sıkıntısı olursa çok büyük hayal kırıklığı olur.
Stoklar bitti yeniden geleceğini düşünüyorumGece çalışırken karar kılıp almayı düşündüm lakin temuya girdiğimde görünmüyor. Stok mu kalmamış? Bilgisi olan var mı?