MufasaBoss
80+
Alamazsın ZatenSagol kral sen söylemesen almayacakik
Alamazsın ZatenSagol kral sen söylemesen almayacakik
Stok tükendi stok tükenmek üzereyken aldım üründe yazıyordu tükenmek üzere diye sorun olmaz tedarikte değil mi hocamBiraz geç cevap verdin sanki herkes aldı stok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun yaşamazsın öyle bir şey yok
Ben Aldım HepsiniBiraz geç cevap verdin sanki herkes aldı stok bitti
Sorun yaşamazsın öyle bir şey yok
Snap tap sanırım yok klavyede değil mi hocamBen duymadım, hot swap klavye zaten rahatça söküp takabilirsiniz.
Stok geliyor takip edinarada stok geliyor mu ? yoksa temelli mi bitti
Sipariş verdiysen gelir tabii kiStok tükendi stok tükenmek üzereyken aldım üründe yazıyordu tükenmek üzere diye sorun olmaz tedarikte değil mi hocam
Kaç tane aldınBen Aldım Hepsini
Snap tapi bilmiyorum, mage keycaps yazınca çıkıyor temudan.Snap tap sanırım yok klavyede değil mi hocam
Stok geliyor takip edin
Siyah alacaktım ama olsun beyazda güzel
Birde güzel keycaps bulabilsem harika olur uyguna ışığı geçirebilen puding diyorlar sanırım var mı önerisi olan
Çektim valla bir kaç ürün ekledim minimum sepeti tamamlamak için siyah istiyordum stok birikti beyaz tükenmek üzereyken çektim direk .Sipariş verdiysen gelir tabii ki
Kaç tane aldın
Hocam mage gee diye çıkıyor sanırım doğru ürün şuan hali hazırda vergi dahil 1385 TL siparişim var 670 TL minimum sepet yapıp keycaps alsam sorun yaratır mı? Yoksa istediğim kadar aynı ay içerisinde 30 Euro ya kadar sipariş verebiliyor muyum ?Snap tapi bilmiyorum, mage keycaps yazınca çıkıyor temudan.
Aylık 5 sipariş hakkınız var diye biliyorum.Çektim valla bir kaç ürün ekledim minimum sepeti tamamlamak için siyah istiyordum stok birikti beyaz tükenmek üzereyken çektim direk .
Hocam mage gee diye çıkıyor sanırım doğru ürün şuan hali hazırda vergi dahil 1385 TL siparişim var 670 TL minimum sepet yapıp keycaps alsam sorun yaratır mı? Yoksa istediğim kadar aynı ay içerisinde 30 Euro ya kadar sipariş verebiliyor muyum ?
Ay içerisinde farklı farklı 5 defa 30 Euro ya kadar satın alım yapılabilir yani hemen alayım .Aylık 5 sipariş hakkınız var diye biliyorum.
12 taneSipariş verdiysen gelir tabii ki
Kaç tane aldın