mustafasyd24
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- mustafa soydaş
Temu botuna yaz indirim almaya çalış olmaz ise müşteri hizmetlerine bağlan eskiden 110tl kredi veriyorlardı bu krediyi nakit olarak düşünebilirsin 110tl indirimli alabiliyordun bu kampanya bitti müşteri hizmetleri verirse %20 sepette ndirim veriyor onu almaya çalış gerekirse sen söyle arkadaşıma tanımlamışlar gibi o da mı olmadı en kötü 700tl üzeri alışverişlerde kullanabileceğim 70tl gibi ufak indirimler tanımlıyorlar ben zamanında %20 indirim ve 110 tl kredi almıştım ikisini aynı siparişte kullanmıştım baya uyguna geliyordu bu şekilde deneyebilirsin birde sepette min 670 muhabbetinin hilesi vardı örnek veriyorum 575tl klavye vergisiyle 800 küsüre geliyor ama sepette ilerleyebilmen için 670e tamamlaman gerekiyor bizde bir ürün ekleyip 1070 tl sınırını geçmemek şartıyla ödeme ekranında sonradan eklediğimiz ürünü çıkartıyorduk listeden klavye vergiyle beraber 670tl minimum ödeme liitini geçtiği için ödeme tamamlanıyordu ama birkaç gün önce bu taktiği yapamadım düzeltmişler sanırım ekstra ürün almak gerekiyor bazı arkadaşlar yan ürünü sipariş verdikten sonra iptal etmişler parasını vergisi ile beraber almışlar araştırmak lazım ben yapmadım durum bu şekilde arada stoğa geliyormuş ama forumdaki arkadaşlar sağolsunlar hemen çöküyorlar ürüne sürekli f5 atmak lazım adresi kart bilgilerini hazırda tutmak lazım birde 100tl gibi minimum bir yan ürünü sepette tutmak gerekiyor hızlı olmak adına umarım faydalı olur bu bilgiler bol şansssbu konuya çok geç giriş yapıyorum kimisi çok ucuzdan almış stok gelmesi halinde hemen almalı mıyım yoksa ucuza almanın bir yolu var mı?