Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
bu konuya çok geç giriş yapıyorum kimisi çok ucuzdan almış stok gelmesi halinde hemen almalı mıyım yoksa ucuza almanın bir yolu var mı?
Temu botuna yaz indirim almaya çalış olmaz ise müşteri hizmetlerine bağlan eskiden 110tl kredi veriyorlardı bu krediyi nakit olarak düşünebilirsin 110tl indirimli alabiliyordun bu kampanya bitti müşteri hizmetleri verirse %20 sepette ndirim veriyor onu almaya çalış gerekirse sen söyle arkadaşıma tanımlamışlar gibi o da mı olmadı en kötü 700tl üzeri alışverişlerde kullanabileceğim 70tl gibi ufak indirimler tanımlıyorlar ben zamanında %20 indirim ve 110 tl kredi almıştım ikisini aynı siparişte kullanmıştım baya uyguna geliyordu bu şekilde deneyebilirsin birde sepette min 670 muhabbetinin hilesi vardı örnek veriyorum 575tl klavye vergisiyle 800 küsüre geliyor ama sepette ilerleyebilmen için 670e tamamlaman gerekiyor bizde bir ürün ekleyip 1070 tl sınırını geçmemek şartıyla ödeme ekranında sonradan eklediğimiz ürünü çıkartıyorduk listeden klavye vergiyle beraber 670tl minimum ödeme liitini geçtiği için ödeme tamamlanıyordu ama birkaç gün önce bu taktiği yapamadım düzeltmişler sanırım ekstra ürün almak gerekiyor bazı arkadaşlar yan ürünü sipariş verdikten sonra iptal etmişler parasını vergisi ile beraber almışlar araştırmak lazım ben yapmadım durum bu şekilde arada stoğa geliyormuş ama forumdaki arkadaşlar sağolsunlar :) hemen çöküyorlar ürüne sürekli f5 atmak lazım adresi kart bilgilerini hazırda tutmak lazım birde 100tl gibi minimum bir yan ürünü sepette tutmak gerekiyor hızlı olmak adına umarım faydalı olur bu bilgiler bol şansss

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim AKIN
Temu botuna yaz indirim almaya çalış olmaz ise müşteri hizmetlerine bağlan eskiden 110tl kredi veriyorlardı bu krediyi nakit olarak düşünebilirsin 110tl indirimli alabiliyordun bu kampanya bitti müşteri hizmetleri verirse %20 sepette ndirim veriyor onu almaya çalış gerekirse sen söyle arkadaşıma tanımlamışlar gibi o da mı olmadı en kötü 700tl üzeri alışverişlerde kullanabileceğim 70tl gibi ufak indirimler tanımlıyorlar ben zamanında %20 indirim ve 110 tl kredi almıştım ikisini aynı siparişte kullanmıştım baya uyguna geliyordu bu şekilde deneyebilirsin birde sepette min 670 muhabbetinin hilesi vardı örnek veriyorum 575tl klavye vergisiyle 800 küsüre geliyor ama sepette ilerleyebilmen için 670e tamamlaman gerekiyor bizde bir ürün ekleyip 1070 tl sınırını geçmemek şartıyla ödeme ekranında sonradan eklediğimiz ürünü çıkartıyorduk listeden klavye vergiyle beraber 670tl minimum ödeme liitini geçtiği için ödeme tamamlanıyordu ama birkaç gün önce bu taktiği yapamadım düzeltmişler sanırım ekstra ürün almak gerekiyor bazı arkadaşlar yan ürünü sipariş verdikten sonra iptal etmişler parasını vergisi ile beraber almışlar araştırmak lazım ben yapmadım durum bu şekilde arada stoğa geliyormuş ama forumdaki arkadaşlar sağolsunlar :) hemen çöküyorlar ürüne sürekli f5 atmak lazım adresi kart bilgilerini hazırda tutmak lazım birde 100tl gibi minimum bir yan ürünü sepette tutmak gerekiyor hızlı olmak adına umarım faydalı olur bu bilgiler bol şansss
çok teşekkür ederim detaylı cevap için 2 adet almam gerekiyor 1 tane kardeşime 1 tane kendime o yüzden yan ürüne gerek yok sanırım. sepet üst limiti gibi bir sorun olur mu 2 adet alırsam öyle bir şey var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
çok teşekkür ederim detaylı cevap için 2 adet almam gerekiyor 1 tane kardeşime 1 tane kendime o yüzden yan ürüne gerek yok sanırım. sepet üst limiti gibi bir sorun olur mu 2 adet alırsam öyle bir şey var mı?
iki adet alamazsın 1070tlyi geçiyor vergisiz hali ayrı ayrı alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

rica ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Selim AKIN
ne meşakkatli işmiş ya zaten stokta olmaması işleri zorlaştırıyor üstüne bir de bir sürü şart var. en başta stoklardayken yakalamak gerekiyordu

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
670 altına sipariş vermeyi düzeltmişler artık bu şeklide sipariş verilemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
ne meşakkatli işmiş ya zaten stokta olmaması işleri zorlaştırıyor üstüne bir de bir sürü şart var. en başta stoklardayken yakalamak gerekiyordu
öyle valla ben 4 tane aldım biri siyah 3 tanesi beyaz. Siyah ve beyaz kendim için birer tane ayırdım, 2 beyazıda satacağım bir tanesini arkadaşım istedi ona kar koymadan verdim. Birkaç gün önce sepette ekstra indirim verdi komik bir rakama aldım resim paylaşacağım açıkçası son klavyeyi 1500 e satmak var aklımda benim gözümde min 1500 edecek bir klavye 2000 bile olabilir.Normalde logitech mx keys kullanıyorum ama şuan rafa kaldırdım diyebilirim.Şuan 3 klavye dönüyorum bakalım mouse işini çözemedim apex mavi almadım ***** gibi beyazını bekledim adamlar ülkeden kaldırdılar uygulamadan amerika vs yapınca apex mouse çıkıyor 60 küsür dolardan anlayacağınız apex daha gelecek gibi değil alanlar temu üzerinden kırık geldi deyip ürünü göndermeden para iadesi aldıkları için satıcı kaldırdı bence neyse benim yavruların ufak görüntülerini paylaşayım sizlerle :D (Beyaz klavyenin akşam görüntüleri vardı video yüklenmiyor maalesef )

Ekler

• WhatsApp Image 2024-11-22 at 11.57.16.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-22 at 11.57.16.jpeg
    158.5 KB · Hit: 73
  • WhatsApp Image 2024-11-22 at 11.57.18.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-22 at 11.57.18.jpeg
    101.8 KB · Hit: 73
  • WhatsApp Image 2024-11-22 at 12.00.27.jpeg
    WhatsApp Image 2024-11-22 at 12.00.27.jpeg
    366.1 KB · Hit: 72

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
80 dolara satıyorlar bu klavyeyi çünkü normalde
youtube yorumlarında bir çok yabancı kullanıcı indirimde 20-30$'a aldığını yazmış hocam, ilk cıktığında o fiyatlardaymış ama

Emin miyiz hocam?

emin değilim tabikide fakat çok satan bir ürün niye üretimden kaldırılıp yok olsun ticari olarak mümkün değil :)

ayrıca logitech g410 russian alternatifi var gayet iyi marka bir klavye onuda geçtim Asus ROG Strix Scope RX sahibindende 2000 lira 2150e kapalı kutu garanti değişim ürünleri bile gördüm yani o kadar etmez hocam

Son düzenleme:

TheGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
öyle valla ben 4 tane aldım biri siyah 3 tanesi beyaz. Siyah ve beyaz kendim için birer tane ayırdım, 2 beyazıda satacağım bir tanesini arkadaşım istedi ona kar koymadan verdim. Birkaç gün önce sepette ekstra indirim verdi komik bir rakama aldım resim paylaşacağım açıkçası son klavyeyi 1500 e satmak var aklımda benim gözümde min 1500 edecek bir klavye 2000 bile olabilir.Normalde logitech mx keys kullanıyorum ama şuan rafa kaldırdım diyebilirim.Şuan 3 klavye dönüyorum bakalım mouse işini çözemedim apex mavi almadım ***** gibi beyazını bekledim adamlar ülkeden kaldırdılar uygulamadan amerika vs yapınca apex mouse çıkıyor 60 küsür dolardan anlayacağınız apex daha gelecek gibi değil alanlar temu üzerinden kırık geldi deyip ürünü göndermeden para iadesi aldıkları için satıcı kaldırdı bence neyse benim yavruların ufak görüntülerini paylaşayım sizlerle :D (Beyaz klavyenin akşam görüntüleri vardı video yüklenmiyor maalesef )
Hocam şahsi olarak hangi klavyeyi kullanmaktan daha çok zevk aldınız? Siyah mi beyaz mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Denizman
klavyeyi kurcalarken yanlışlıkla win ve alt tuşunun yerini değiştirdim şimdi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardim eder misiniz?

şahin doğan

80+ Platinum
11 kasımda aldığım aula hala havalimanına ulaştı da kaldı. 17 sinde sipariş verdiğim apex gümrükleme işlemine başladı dün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
Hocam şahsi olarak hangi klavyeyi kullanmaktan daha çok zevk aldınız? Siyah mi beyaz mi?
Bence net beyaz ama aması var benim çevre birimleri genelde siyah o yüzden siyah aldım ilk olarak sonradan farkettim ki klavyenin keycapları lazer kesim değil harfler boyalı klavyenin ışıkları tuş harflerinin içerisinden geçemediği için karanlıkta harfler kesinlikle gözükmüyor ben monitörümü en kısık parlaklıkta kullanan biriyim kasam masanın üzerinde iken klavye harflerine ışık vuruyordu iyi kötü okuyordum hoş klavyeye bakmadan yazıyorum arada ama bazen bakmam gerekebiliyor şimdi kasamı yere indirdim haliyle harfler okunmuyor ekstradan masa lambası veya monitör ışığı almam gerekiyor neyse bu benim sorunum konumuza gelecek olursak beyaz klavyeyi yedek olarak tutacaktım fakat keycapları beyaz olduğu için az da olsa ışık daha rahat geçtiği için daha rahat kullanım sunuyor bana ama ikisini karşılaştıracak olursam

Ses olarak Beyaz f75 daha tok daha sessiz tıklarken , siyah f75 basınca yine tok ama biraz daha tık tık basım sesi alıyorsunuz ama bu ses yine tok bir ses yine kulağa hoş gelen bir ses lıkır lıkır basıyorsunuz ama bu fark çok az inanın videolarda duyulan sesle anlaşılmıyor ikisini yan yana duymanız gerekiyor.

Görünüş olarak ikis de güzel malzeme kalitesi aynı diyebilirim tuş farkları var siyah f75 de siyah tuşlar , beyaz f75 de yeşil tuşlar geliyor tam adlarını bilmiyorum üşendim açıkçası :D

Ama bence en büyük fark burası çok önemli bana mı öyle geldi diyeceğimde siyahı kenara almamım nedeni anlattığım gibi bu klavyenin en dezavantaj tarafı keycapların içinden ışık geçmediği için sanki siyah klavyenin ledleri nin parlaklığı beyaz klavyenin yarısı kadar evet yarısı kadar bu çözülemeyecek bir problem değil lazer kesim keycap alınıp takıldığında bu durumda düzeltilir şahsen ben öyle yapacağım başka aklıma bir şey gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavyeyi kurcalarken yanlışlıkla win ve alt tuşunun yerini değiştirdim şimdi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum yardim eder misiniz?
Uygulamasından klavyeyi resetleme vardır yoksa kutusundan çıkan kağıtta klavyeyi kullanma kılavuzu var kontrol ederseniz sorunu çözersiniz sanırım

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
tükendi ne zaman stoklara yine aynı fiyattan gelir

Top Bottom