Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
tükendi ne zaman stoklara yine aynı fiyattan gelir
Geldiği gibi çöküyorlar sürekli f5 atanlar var işim yoksa açıkçası almak istiyorsam sürekli pc başında f5 atardım yoksa min 1200 1300 e şimdilik bence ileride bu fiyatlara da kimse satmaz türkiye pazarından alan kişilerden alırsınız

Amd34

80+ Silver
Geldiği gibi çöküyorlar sürekli f5 atanlar var işim yoksa açıkçası almak istiyorsam sürekli pc başında f5 atardım yoksa min 1200 1300 e şimdilik bence ileride bu fiyatlara da kimse satmaz türkiye pazarından alan kişilerden alırsınız
2 saattir bakıyorum da gelmiyor gelse de hemen gidiyor yüklü stok girmediği sürece alınması zor artık

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ali Mert Okuducu
Daha fazla süre geçmeden 200 300 demeden sarı siteden almaya bakın alamayanlar. Hiç stok gelmezse 2kya çıkartırlar fiyatları benden demesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mustafa soydaş
Daha fazla süre geçmeden 200 300 demeden sarı siteden almaya bakın alamayanlar. Hiç stok gelmezse 2kya çıkartırlar fiyatları benden demesi
katılıyorum bazıları stok bittiğinden haberi yoktur veya çok kar koymak istemeyip satan illaki var sarı sitede facebook ta görüyorum hem bekleme derdin yok hemde görüp alırsın aynı şehirdeysen
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 k satıldı la nasıl kaçırdınız
en son 16k falandı yanlış hatırlamıyorsam 100 tane alsam farklı hesaplardan toplamda kar koysam 500 tl aklımda deli sorular geçti bolu pazarı gerçi :D

Gurkanpiro

80+ Gold
katılıyorum bazıları stok bittiğinden haberi yoktur veya çok kar koymak istemeyip satan illaki var sarı sitede facebook ta görüyorum hem bekleme derdin yok hemde görüp alırsın aynı şehirdeysen
Mesaj otomatik birleştirildi:

en son 16k falandı yanlış hatırlamıyorsam 100 tane alsam farklı hesaplardan toplamda kar koysam 500 tl aklımda deli sorular geçti bolu pazarı gerçi :D
100 tane gecırebılırsen gumrukten al

eda3452

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eda
Aramızda klavyeden sadece 1 tane alan var mı fazladan alanları görünce pişman oluyorum. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Emre Öztaylan
Arkadaşlar klavye geldi ama masada 167 hz veriyor usb 3.0 portuna taktım arada 1000hz veriyor kasaya yaklaştırınca ama sabit 125 167 hz oluyor sebebi nedir

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
İstedikleri kadar çıkarsınlar bu klavyeyi bilenlerin çoğu aldı.Bilmeyenler gamepower rampage alır,yine bilmeyip parası olanlarda steelseries razer alır.Fiyatların artacağını düşünmüyorum

yerudaska

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
psikopat
İstedikleri kadar çıkarsınlar bu klavyeyi bilenlerin çoğu aldı.Bilmeyenler gamepower rampage alır,yine bilmeyip parası olanlarda steelseries razer alır.Fiyatların artacağını düşünmüyorum
1 tane aldim yeni geldi 2 kasimda almistim cok begendim bi tane daha alcaktim stok bitmis ya

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
760
İsim
Ali Mert Okuducu
İllaki artacak hocam. Rampage alanlar olacak ama 1.5k bütçesi olanlara yine sarı siteden f75 önerilecek. Bu fiyata fp olarak çok iyi çünkü

Top Bottom