Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Evet, vergi ile birlikte 350 TL'ye aldım. İndirim kartında fiyat 288 TL'ye düşüyor. üzerine %60 vergi eklenince 460 TL'ye çıkıyor. Müşteri hizmetlerinin verdiği 110 TL kredi ile ödeme adımında 350 TL'ye düşüyor. (Müşteri hizmetleri artık 110 TL kredi vermiyor)
Ancak şöyle bir sorun var; ben satın aldığım zaman sepet limitim 410 TL'ydi onu herkeste 670'e çektiler. Ek olarak minimum sepet tutarını aşmak için farklı ürünler ekleyip, ödeme adımında onları çıkarabiliyorduk. Arkadaşların yazdığına göre bu yöntem artık çalışmıyormuş ama kendim test etmedim.
tam belki alırız dedik yine alamicaz neyse sağlık olsun seneye alırız :D

Marisquex

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Bilinçli tüketici... Kutudan çıkan kağıdı 3sn okumadıkları için , klavyeyi kitleyip bozuk diye konu açıyorlar. Örnek olursunuz umarım :D
Bide tek tek şu nasıl yapılıyor bu nasıl yapılıyor diyenler var :D Konunun en az 300-400 sayfası bunlardan oluşuyor. İki dakika açıp kullanma kılavuzuna bakmak yerine buraya yazıyorlar

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmail dağhan
İndirim kartı mesaj olarak, tamamen şansa bağlı rastgele geliyor. Ben denemek için dört farklı hesap açmıştım, sadece birine geldi.
Şansınızı arttırmak için ürünü sepete atın, istek listesine ekleyin, ara ara bakıp çıkın. Bu şekilde gelme şansını az da olsa arttırabilirsiniz.
İndirim kartı geldiği zaman bazen istediğiniz ürün çıkmıyor, istediğiniz ürünü almanın basit bir yolu var, klavye gelmeyen arkadaşlar olursa yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk siparişimdi benim, önceki siparişlerden gelen ekstra bir kredi vs. kullanmadım
destek kısmından temu ile sohpet e geliyorum bu yazı çıkıyor seçin e tıkladığımda ise ekranda bir seçenek yok boş çıkıyor
1732209074452.png

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
11 kasımda verdiğim sipariş bugün elime ulaştı. Klavyeyi indirim kartı + 110 TL kredi ile 350 TL gibi komik bir fiyata aldım. Fiyat performans olarak böyle bir ürünü muhtemelen bir daha bulamazsınız. Hala alıp almamak konusunda kararsız olan arkadaşlar varsa düşünmeden, ekstra indirim beklemeden alsınlar.
Ak820 Pro klavyeme yedek olarak almıştım ancak onun önünde gibi duruyor. Muhtemelen ak820 yedeğe çıkacak :LOL:
Konu boyunca yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Okuduklarım sayesinde herhangi bir sorunla karşılaşmadan klavyeyi kullanmaya başladım.

Alıntıyı görüntüle
Keycaps puding değil değil mi? Lazer kesim düz beyaz gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
destek kısmından temu ile sohpet e geliyorum bu yazı çıkıyor seçin e tıkladığımda ise ekranda bir seçenek yok boş çıkıyorAlıntıyı görüntüle
Mesaj bölümünün sağ üstünde geri bildirim seçeneği var, oradan 1 yıldız verin sizi müşteri temsilcisine bağlar. Ondan talep edersiniz.
Keycaps puding değil değil mi? Lazer kesim düz beyaz gibi duruyor.
Puding değil, sadece harflerin arkası şeffaf.
Keycapslerin linkini ekleyecektim ancak aliexpresste satıştan kalkmış, satan başka yer bulamadım.
Fikir edinmek isteyen olursa bu linkteki keycaps kullandığım

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
h

hocam önceden sipariş verdinizmi diye bu fiyata aldınız bir türlü alamadım şunu bitecek kalcaz ortada
Önceden siparişim gelirken "siparişim gecikti" yazdım (müşteri hizmetlerine) bot direkt olarak %20 kupon verdi. Önceki başka siparişimde kredi iadesi aldım 50₺~. Bir de müşteri hizmetlerine dilenerek iki farklı kişiden %20 kupon ve 100₺ kredi aldım. Ama öyle ilk seferde vermiyorlar yani ben 10-15 kişiyle uzun uzun uğraştım hepsi vermiyor.

daha klavyenın sarjını salı akşamı fulledim suan yine 1. kademe gösteriyor ne cabuk bıtıyor bu ya?
Ben bugün tüm gün rgb açık kullandım hiç azalmadı

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Önceden siparişim gelirken "siparişim gecikti" yazdım (müşteri hizmetlerine) bot direkt olarak %20 kupon verdi. Önceki başka siparişimde kredi iadesi aldım 50₺~. Bir de müşteri hizmetlerine dilenerek iki farklı kişiden %20 kupon ve 100₺ kredi aldım. Ama öyle ilk seferde vermiyorlar yani ben 10-15 kişiyle uzun uzun uğraştım hepsi vermiyor.

valla anlamadım bende garip bi şekilde yani bunu her gun sarja mı takıcaz bu ne saçma iş

İncinmişsin dedi

80+ Bronze

acaba pc kapattıktan sonra 2 gundur arkasındaki tuştan ortaya getirmedim o yüzdee bitmiş olabilir mi hep 2.4de açıktı arkası

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk nasıl la klavye iyi mi
Yok kanka çok kötü o yüzden 700 sayfa konuşuldu, o yüzden forumun gelmiş geçmiş en çok görüntülenen 5. Konusu, o yüzden normalde yurt dışında (ABD içeriklerine dayalı konuşuyorum) 70 dolar fiyata alınabilecek en iyi klavye olarak görülüyor, o yüzden 70 dolar iken bile en f/p kaliteli klavyelerden birisi, o yüzden insanlar üçer beşer tane alıyor

acaba pc kapattıktan sonra 2 gundur arkasındaki tuştan ortaya getirmedim o yüzdee bitmiş olabilir mi hep 2.4de açıktı arkası
Uyku modu açık mı? Geceleri ışığı yanıp sönerek bitmiş olabilir ben kullanmadığımda kablolu moda alıyorum şahsen şarj bitmesin diye

Nycox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İsmail dağhan
Mesaj bölümünün sağ üstünde geri bildirim seçeneği var, oradan 1 yıldız verin sizi müşteri temsilcisine bağlar. Ondan talep edersiniz.

Puding değil, sadece harflerin arkası şeffaf.
Keycapslerin linkini ekleyecektim ancak aliexpresste satıştan kalkmış, satan başka yer bulamadım.
Fikir edinmek isteyen olursa bu linkteki keycaps kullandığım
Sanırım kuponu alamadım kupon artık kullanılamıyor diyor bu gün kupon alabilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Yok kanka çok kötü o yüzden 700 sayfa konuşuldu, o yüzden forumun gelmiş geçmiş en çok görüntülenen 5. Konusu, o yüzden normalde yurt dışında (ABD içeriklerine dayalı konuşuyorum) 70 dolar fiyata alınabilecek en iyi klavye olarak görülüyor, o yüzden 70 dolar iken bile en f/p kaliteli klavyelerden birisi, o yüzden insanlar üçer beşer tane alıyor

Uyku modu açık mı? Geceleri ışığı yanıp sönerek bitmiş olabilir ben kullanmadığımda kablolu moda alıyorum şahsen şarj bitmesin diye
yok şuan mesela dongle ile bağlı pc kapattık sonra klavyenın arkasında 2.4 yeri varya orasını acık bırakıyorum belkı de ondan bıttı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,370
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom