Neler Yeni

1.5 aydır devamsızlık yapıyorum okula gitmek istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zahit Erdem Gümüşyay
Merhabalar, bugün de okula gitmedim. Sınıfta beni hep kullanıyorlar, kavga çıkartacak derecede hepsi bana saldırıyor. Hepsi ortaokuldan beri arkadaşlar, 2023'de imam-hatipte okuyorum. Normalde 11'de Anadolu Lisesi'ne geçecektim, babamla nakiller verdik. En son 12 başlar gibi naklim kabul edilecekti fakat başka bir okula daha fikrim kaydı. Anadolu Lisesi'nde bir oraya bir buraya gideyim mi dedim, nakiller kapandı. Bulunduğum okulun hocaları da hiç iyi değil. Gelmediğim günler ailemi arıyorlar, annemle hep tartışıyoruz. Babam çok sakin biri olduğu için bir şey demiyor ama gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. 13 gün özürlü, 8 gün özürsüz devamsızlığım var. Acaba kalır mıyım?

---

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir
Durumu ailenle konusup mudure bildirdin mi

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Ahmet Unsal
Kardeşim öncelikle ailen ile sakince konuşman gerekiyor. Sınıfta nasıl bir ortam olduğunu ve yaşadıklarını tek tek anlatmanı öneririm. Okul yönetimi ile görüşüp belki farklı bir sınıfa geçişi yaptırabilirler.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İkilem de kalmak zordur ve hata yaptırır. Ailen ile durumu konuş, aileden bir şey saklanmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zahit Erdem Gümüşyay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumu ailenle konusup mudure bildirnmi ;
Ailemle çok kez konuştuk başka bi liseye verelim dediler Ama nakiller kapandı İmam Hatiplerden Anadoluya geçiş yapılmıyor artık gerçekten yoruldum

elika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Delfin Ok
annene anlatmayı deneyeceksin. ve ne yaşadığını önce kendin anlamaya çalış, sonra da kendini anlat, savun annene karşı. ayaklarım geri geri gidiyor de annene. seni kullanıyorlarsa bunu bir olayla açıkla, durumu anlatmaya çalış. nakillerde de aklım karıştı, halledemedim de. en azından birlikte plan yaparsınız. eğer annen seni dinleyip suçu sana yamayacak, seni dinleyemeyecek biriyse zor biraz ama yine de bir şekilde başa çıkmalısın. seçeneklerini değerlendirmeye çalış. umarım daha iyi olur her şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zahit Erdem Gümüşyay
Kardeşim öncelikle ailen ile sakince konuşman gerekiyor. Sınıfta nasıl bir ortam olduğunu ve yaşadıklarını tek tek anlatmanı öneririm. Okul yönetimi ile görüşüp belki farklı bir sınıfa geçişi yaptırabilirler.
Okul 210 kşlik ve say sözelde hepsi arkadaşlar hiyeraşi gibi geziyorlar başka bi liseye verelim dediler Eylül gibi gidecektim bi hatadan dolayı geç kaldım nakiller kapandı

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Ahmet
Durumu ne kadar saklarsan daha da kötüye gider en iyisi olan biten her şeyi anlat vicadanen de rahatlarsın, maalesef öğrencilere öğretmenler hiç bir şey yapamıyor şikayet ederse cart curt soruşturması ile uğraşması hatta mesleklerinin tehlikeye girmesi yüzünden, ama ailenizi aramaları iyi bence bir yandan çünkü öğrencilerinin durumunu takip ettikleri anlamına geliyor bu açından siz sınıfta yaşadığınız bu durumu onlar ile paylaşırsanız ve bu devamsızlığı neden yaptığınızı açıklar iseniz bir çıkar yol bulacaklardır diye şahsen düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zahit Erdem Gümüşyay
Durumu ne kadar saklarsan daha da kötüye gider en iyisi olan biten her şeyi anlat vicadanen de rahatlarsın, maalesef öğrencilere öğretmenler hiç bir şey yapamıyor şikayet ederse cart curt soruşturması ile uğraşması hatta mesleklerinin tehlikeye girmesi yüzünden, ama ailenizi aramaları iyi bence bir yandan çünkü öğrencilerinin durumunu takip ettikleri anlamına geliyor bu açından siz sınıfta yaşadığınız bu durumu onlar ile paylaşırsanız ve bu devamsızlığı neden yaptığınızı açıklar iseniz bir çıkar yol bulacaklardır diye şahsen düşünüyorum.
Hocam ailem ile çok kez konuştum tek çare seni başka bi liseye nakil alalım dediler fakat İmam-hatiplerden Anadolu Lisesine nakiller kapandı ne yapacağımı bilmiyorum keşke 10.sınıf gibi naklimi değiştirseydim

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Hocam ailem ile çok kez konuştum tek çare seni başka bi liseye nakil alalım dediler fakat İmam-hatiplerden Anadolu Lisesine nakiller kapandı ne yapacağımı bilmiyorum keşke 10.sınıf gibi naklimi değiştirseydim
Bu durumda malesef benim için tek çıkar yolu var. Söyleyeceklerim yalnış anlaşılmasın, ben lisedeyken ezmeye çalıştıkları insanları elimden geldiğince korurdum, tabii benim lisem meslek lisesiydi ve çevrem çoktu. Sana tavsiyem güzel bir çevre edin tabi ki zor bu dediğim.

Berkarda

80+ Silver
İl milli eğitime gidin yardımcı olurlar tahminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçişleri onlar yapabilirler

Top Bottom