Neler Yeni

(Satıcı dolandırıcı) Evga RTX3090 24GB GDDR6X 384BIT Ftw3 41.324₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Koray Kılıç
Yav arkadaş herkes linçlemiş, yardımcı olmak için konu açıyoruz beğenirsen gider linke alırsın beğenmezsen ürünle alakalı yorumunu yapar geçersin. İndirim var mı var. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Dün açtığım konuda herkes 1₺ ye soundbar sahibi oldu. Gerek yok böyle laflara.
Her önüne gelenin sıcak fırsatlara konu açması engellenmesi gerekiyor
Bunu hangi zihniyetle sıcak fırsat diye açtın aynı paraya 4070 süper sistem alırsın :D
muhtemelen paylaşımı yapan da kendisi :)

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Sercan SAYİT
Troll konu herhalde, 4070 gücünde iki katı fiyat.

Amd34

80+ Silver
Yav arkadaş herkes linçlemiş, yardımcı olmak için konu açıyoruz beğenirsen gider linke alırsın beğenmezsen ürünle alakalı yorumunu yapar geçersin. İndirim var mı var. Daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz. Dün açtığım konuda herkes 1₺ ye soundbar sahibi oldu. Gerek yok böyle laflara.
İndirim yok ki :)

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ramazan kaya
güzel kart ancak 15-17 k yı geçmek mantaksız

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ege
Sen bunu yaparak yardımcı olmuyorsun bu fiyata daha iyi kartlar var anlamayan insanlar 3090 diye atlayan varmidir bilemem tabi gereksiz konu

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Riddick
@koraykilic96
hangi üründe indirim var? ikinci el garantisi olmayan bir karta 41.324 TL mi vermek sıcak fırsat? muhtemelen fatura da kesmeyecekler.
1732175638653.png

al sana indirim, birkaç ay daha beklerseniz 35-40k bandına da geriler, üstüne üstlük getirfinans vade farksız 9 taksit
1732175686854.png

yorumları okuyan zaten böyle saçma sapan satıcılardan ürün almaz. @koraykilic96 gibi birine de itibar edip alacak olan varsa vay haline...

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Satıcı hakkında fikriniz var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Koray Kılıç
Sen bunu yaparak yardımcı olmuyorsun bu fiyata daha iyi kartlar var anlamayan insanlar 3090 diye atlayan varmidir bilemem tabi gereksiz konu
O yüzden diyorum ya ürünle alakalı yorum yaparsın bu fiyata alınmaz vs diyebilirsin. Bende girdim baktım akakçede en uygun olanla arasında 6-7 bin₺ fark vardı o yüzden paylaştım. Zaten konuya giren başlığa bakıp direkt ürünü almaya gitmiyor yorumları okuyor.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
lappelduvide
O yüzden diyorum ya ürünle alakalı yorum yaparsın bu fiyata alınmaz vs diyebilirsin. Bende girdim baktım akakçede en uygun olanla arasında 6-7 bin₺ fark vardı o yüzden paylaştım. Zaten konuya giren başlığa bakıp direkt ürünü almaya gitmiyor yorumları okuyor.
paylaşımını yaptığın mağaza dolandırıcı bilgin olsun bir daha araştırmadan paylaşmazsın umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Koray Kılıç

Ekler

• IMG_9988.png
    IMG_9988.png
    1.7 MB · Hit: 36

Chiziru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ege
Tamam o zaman konu kapatın bitsin