benim sorunum kargolama ile ilgiliydi ve eksik parça 15 20 günde anca çözdüm.çözdünüz mü en son sorunu
benimde 1 ay a yakın oldu hala bekliyorum pc hocası kanalına ulaştım biz görüşücez dediler onlardan haber bekliyorumbenim sorunum kargolama ile ilgiliydi ve eksik parça 15 20 günde anca çözdüm.
yazıyorumşikayetvar'a yazmanı tavsiye ederim konu daha fazla uzamadan.
kankacım şikayetvarla bir şey çözemezsin thhye şikayet etsene eğer fatura kesmedilerse muhtemelen vergi kaçırıyorlarburayı pek önemsemiyorlar galiba
kankacım şikayetvarla bir şey çözemezsin thhye şikayet etsene eğer fatura kesmedilerse muhtemelen vergi kaçırıyorlar
şimdi arayıp paranın havuzda kaldığını iban üzerinden iade parasını atacaklarını söyledilerThh'ye şikayet edersen 1 hafta da öderler
burayı pek önemsemiyorlar galiba
kankacım şikayetvarla bir şey çözemezsin thhye şikayet etsene eğer fatura kesmedilerse muhtemelen vergi kaçırıyorlar
bu kadar ilgisiz olduklarını bilmiyordum uzak durulacak firmalar listesine eklendisorunu
şimdi arayıp paranın havuzda kaldığını iban üzerinden iade parasını atacaklarını söylediler
fatura kesmemelerine başka açıklama bulamadım2 gün önce bir şikayet çözüme kavuşmuş gibi, o nedenle söyledim şikayetvar'a yazmanızı.
Alıntıyı görüntüle
tabi "vergi kaçırma" şeklinde lanse ettiğiniz gibi bir durum varsa kesinlikle thh sorunu çözecektir fakat vergi kaçırmak bu büyük bir suçtur, hiç kimse böyle bir topun altına girmek istemez, farklı bir durum var gibi duruyor ama siz yinede yasal olarakta hakkınızı arayın tabii ki.
iyi forumlar.
iban üzerinden parayı iade etmeleri sorun değil mibu kadar ilgisiz olduklarını bilmiyordum uzak durulacak firmalar listesine eklendi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fatura kesmemelerine başka açıklama bulamadım