Neler Yeni

Yardım Kız Arkadaşıma Tablet Alacağım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Rüveyda Akın
İlk defa alacağım hiç bi bilgim yok tavsiyen bu ürünse bana bi link atar mısın?
Tavsiyem bu ürün. Üstte link zaten paylaştım mesaja dokunduğunda gidecektin ama yeniden atayım. Sana tek bir şey söyleyeceğim. İnternette karşına çıkan tanımadığın bu insana güven ve bu tableti düşünmeden satın al. Amazon.com.tr satıcılı zaten. Pişman olmayacaksın. Şuan piyasada bundan daha uygun fiyatlı ve daha iyi bir tane bile tablet bulamazsın.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ertan
Bugün tablet alırsın yarın iPhone alırsın. Bu işler hep böyle başlar. Sonrada bir bakmışsın 🐦 yuvadan uçmuş :kedi:

images (1).jpeg

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tavsiyem bu ürün. Üstte link zaten paylaştım mesaja dokunduğunda gidecektin ama yeniden atayım. Sana tek bir şey söyleyeceğim. İnternette karşına çıkan tanımadığın bu insana güven ve bu tableti düşünmeden satın al. Amazon.com.tr satıcılı zaten. Pişman olmayacaksın. Şuan piyasada bundan daha uygun fiyatlı ve daha iyi bir tane bile tablet bulamazsın.

Hocam boyut büyük kaçmasın?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
İlk defa alacağım hiç bi bilgim yok tavsiyen bu ürünse bana bi link atar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Word tarzı uygulamalar slayt falan hazırlayacak
Hocam büyük ekranlı bir şey arıyorsanız
-Samsung Galaxy Tab S9 Fe+
Eğer biraz daha küçük bi tablet arıyorsan
-Samsung Galaxy Tab S9 Fe öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam büyük ekranlı bir şey arıyorsanız
-Samsung Galaxy Tab S9 Fe+
Eğer biraz daha küçük bi tablet arıyorsan
-Samsung Galaxy Tab S9 Fe öneririm.
Açıkçası hali hazırda kardeşim Samsung Galaxy Tab S9 Fe kullanıyor. Ekran boyutu gayet güzel, S9 Fe+ ekran boyutu aşırıya kaçar gibime geliyor.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Kız Arkadaşıma Tablet Alacağım ne alıcağımı bilmiyorum doğum günü hediyesi olarak alacağım üniversite için kullanıcak linkleri bırakıyorum hangisini tavsiye edersiniz

Düz Huawei MatePad 11.5 elenebilir bunlarla rakip olamayacak bir cihaz. Huawei MatePad 11.5S ve iPad 10. Nesil karşılaştırmasına gelirsek, iPad'in işlemcisi çok iyi. A14 Bionic Snapdragon 8 Gen 1 - Snapdragon 8 Gen 2 arasında. Ancak tabletin 64 GB olması çok kötü. Asla yeterli gelmez. Ve 60 Hz ekran kullanıyor. Bu iki sebepten dolayı ben tercih etmek istemezdim. Huawei MatePad 11.5S'in Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemcisi var. A18 Bionic kadar olmasada buda fiyatına göre buda güzel bir işlemci. 144 Hz ekran kullanması çok iyi ancak ekran teknolojisi TFT LCD. TFT LCD olması eksi olarak yazılabilir. İkisi arasından ben Huawei Matepad 11.5S tercih ederdim. Klavye hediyesi ile 11.999 TL'e (500 TL kupon var.) oldukça cazip. Google servisleri ile ilgili soru işaretiniz varsa onuda giderelim. Önceden Huawei cihazlara Google yüklemek zordu. Çünkü GBox gibi sanal makineler ile uğraşmak gerekiyordu onlarda stabil değildi. Ancak artık MicroG ile Huawei cihazlara Google uygulamalarını sanal makine olmadan tıpkı Android tablet gibi kullanabiliyoruz. Youtube falan sorunsuz çalışıyor. Uygulama indirme sorunuda Aurora Store ile çözülebiliyor. Uygulamaları Google Play Store'un sunucularından çekiyor tüm uygulamalar var. Güncellemeler anında geliyor. Ayrıca açık kaynak kodlu.

Dediğim MicroG olayını bu videoda 11. dakikadan sonra anlatıyor.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Samsung Tab S9 FE+'ın 12.6 inç olması ve kalem ile gelmesi güzel ancak işlemcisi Exynos 1380 bu fiyat bandı için kötü. Huawei MatePad 11.5S Snapdragon 888 denginde Kirin 9000WL işlemci kullanıyor. Kirin 9000WL Antutu'da Exynos 1380'e 350 bin puan fark atıyor. Neredeyse %50 kadar büyük bir fark düşün.

Top Bottom