Abiler yeni pc aldim cok anlamam last of us oynarken birden bilgisayar kapandi tekrar açtığımda bu hatayı alıyorum fişi söküp taktim bu sefer evin şalteri atti tekrar kaldırdım pc normal açıldı
yani pc açıldı mı şuanAbiler yeni pc aldim cok anlamam last of us oynarken birden bilgisayar kapandi tekrar açtığımda bu hatayı alıyorum fişi söküp taktim bu sefer evin şalteri atti tekrar kaldırdım pc normal açıldı
Evetyani pc açıldı mı şuan
bi sorun var mı bi bak aygıt yönetcisine
bi sorun var mı bi bak aygıt yönetcisine
Nerden bakicam aygıt yöneticisine girdimbi sorun var mı bi bak aygıt yönetcisine
ekran kartında vbşeylerde ünlem varmı ayrıca sen bi sorun hissetin mi bişi yoksa uğraşma sadece bi bak bişi varmıMesaj otomatik birleştirildi:
Nerden bakicam aygıt yöneticisine girdim
Yok ünlem vs yok ekran kartı özelliklerine baktim aygıt düzgün çalışıyor yazmaktaekran kartında vbşeylerde ünlem varmı ayrıca sen bi sorun hissetin mi bişi yoksa uğraşma sadece bi bak bişi varmı
Sorun olarak şöyle bişey vardı bi kac defa oyundan attı araştırdığımda watman hatası çıktı rx5700xt ekran kartı oyunda donma oluyoduYok ünlem vs yok ekran kartı özelliklerine baktim aygıt düzgün çalışıyor yazmakta