Dostlar selamlar, benim için önemli olan rahat ve hafif olması. Aklımda Arctis 7+ var önerilerinize açığım.
Arctis 7+ kullaniyorum. Ağırlığı gayet iyi hissetmiyorsun kulaklığı. Günde bazen 8-10 saat bilgisayar basında oturuyorum kulak ağrısı hiç yaşamadım. Tavsiye ederim.hafiflik önemliyse logitech G733 alabilirsin, 281 gram ağırlığında. Arctis 7+ ise 358 gram ağırlığında.
Logitech G733 Kablosuz Kulaklık
Logitech G733 Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless vs SteelSeries Arctis 7+ Wireless Side-by-Side Headphones Comparison
Compare the Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless and SteelSeries Arctis 7+ Wireless headphoneswww.rtings.com
G733 Mikrofonu kötü steelseries'inde sonar ses yazılımı kötü.Dostlar selamlar, benim için önemli olan rahat ve hafif olması. Aklımda Arctis 7+ var önerilerinize açığım.
Sonarin yazılımının neresi kötü ben sıkıntı yaşamadım.G733 Mikrofonu kötü steelseries'inde sonar ses yazılımı kötü.
Bende de Logitech G733 ve Arctis Nova 4P kulaklık var. Logitech G733 daha hafif ve daha az baskı yapıyor kafaya.Arctis 7+ kullaniyorum. Ağırlığı gayet iyi hissetmiyorsun kulaklığı. Günde bazen 8-10 saat bilgisayar basında oturuyorum kulak ağrısı hiç yaşamadım. Tavsiye ederim.
Mikrofon kalitesi nasıl hocam?Arctis 7+ kullaniyorum. Ağırlığı gayet iyi hissetmiyorsun kulaklığı. Günde bazen 8-10 saat bilgisayar basında oturuyorum kulak ağrısı hiç yaşamadım. Tavsiye ederim.
Valoda oynarken sohbette sorduğumda normal dedi çoğu kişi bence de normalMikrofon kalitesi nasıl hocam?
Evet hocam, şarj ederken kullanılabiliyor. Jak kablosu ile kullanılabiliyor. Blouthoutu yok. Telefona dangılı takıp kullanılabiliyor.Kulaklığı kabloya takıp mı şarj ediyoruz?
Pcde kullanacağım hocam zaten sadece, dangılı pcye takınca direkt okuyor değil mi bir de tek şarjda kaç saat kullanılıyorEvet hocam, şarj ederken kullanılabiliyor. Jak kablosu ile kullanılabiliyor. Blouthoutu yok. Telefona dangılı takıp kullanılabiliyor.
Dönüştürücüyle beraber geliyor usb şeklinde direk çalışıyor. Şarjı bana 1hafta yetiyor . 2-3 saatte şarj oluyor.Pcde kullanacağım hocam zaten sadece, dangılı pcye takınca direkt okuyor değil mi bir de tek şarjda kaç saat kullanılıyor