Anladım hocam teşekkürler bir şey daha soracağım, bu dock'u dönüştürüyle birlikte kasanın arkasında bıraksam çekim sorunu gibi herhangi bi sorun yaşar mıyımAlıntıyı görüntülehocam kutunun içinden usb dönüştürücü çıkıyor şu şekilde. Pcye takip sorunsuz kullanabilirsiniz.
Tamamdır Semih hocam teşekkürler, bu kulaklığı alacağımBen de aynı şekil kasanın arkasında bırakıyorum. Aynı odada ise çekim sorunu olmaz. Evde yan odalara falan gidince bağlantı kopmuyor. Yavaş yavaş ses bozulması oluyor çok uzağa gidersen kopuyor
dışarda taksam çok sırıtır mı büyüklüğü nasılArctis 7+ kullaniyorum. Ağırlığı gayet iyi hissetmiyorsun kulaklığı. Günde bazen 8-10 saat bilgisayar basında oturuyorum kulak ağrısı hiç yaşamadım. Tavsiye ederim.
Yardımcı olabildiysem sevindim. Şimdiden hayırlı olsunTamamdır Semih hocam teşekkürler, bu kulaklığı alacağım
Biraz büyük duruyor ama sade tasarımı olduğundan bence takılabilir ama müzik kulaklığı kadar hoş durmuyor.dışarda taksam çok sırıtır mı büyüklüğü nasıl
valla onu bilmiyorum şimdi sen yazınca baktım güzele benziyor ama 2 si arasında hangisi daha iyi bilmiyom bende.Hocam daha kullanmadım ama arctis 7+ daha rahat bi kulaklığa benziyor