Neler Yeni

İnternet sorununu nasıl çözerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ps4cü35

80+ Bronze
dostum odana 2-3 geliyor diye bir şey öyle bir saçmalık yok odan da telefonunla vs cekmiyor sadece ki istediğin kadar wifi ile bağlan internete bilgisayardan stabil olmayacak ethernet cekebilirsin ben modemden 15 m ethernet ile cektim.
Evin içerisi nasıl kanka Kablo kanalları falan var dimi ben istemiyorum işte bunu kablo kanalı cart curt istemiyorum

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
arda bey
Evin içerisi nasıl kanka Kablo kanalları falan var dimi ben istemiyorum işte bunu kablo kanalı cart curt istemiyorum
yaw ne kablo kanalı modemden çektim bir de bu kablolari koyduğun yapışkanlı bir plastik var evin içinde görüntü kirliliği yapmasın diye onlarla kapattim görünen kısımları

Ps4cü35

80+ Bronze
yaw ne kablo kanalı modemden çektim bir de bu kablolari koyduğun yapışkanlı bir plastik var evin içinde görüntü kirliliği yapmasın diye onlarla kapattim görünen kısımları
Ya valla yapamam hocam bize kablo döşemeden yapabileceğimiz bir çözüm lazım

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Dün akşam gözüm döndü ondan dolayı iadeye niyetlendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ethernet girişi bulunuyor mu
Hayır kurulum yapıp fişe takıp çalıştırıyosun.
Özelliği ; kablosuz ağınızın menzilini güçlendiriyor. (1 diş çekiyorsa onu 3-4 diş yapıyor mesela ) . Böylelikle daha stabil internet kullanabiliyorsunuz

Ps4cü35

80+ Bronze
Hayır kurulum yapıp fişe takıp çalıştırıyosun.
Özelliği ; kablosuz ağınızın menzilini güçlendiriyor. (1 diş çekiyorsa onu 3-4 diş yapıyor mesela ) . Böylelikle daha stabil internet kullanabiliyorsunuz
Masaüstüne nasıl bağlamayı düşünüyorsun bu cihazı

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Wifi adaptör ile

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
Şu işe yarar mı

Ya bak bendede Wi-Fi özelliği yok ben Masaüstünü taktığım uzatma kablosuna Bu Attığım https://www.vatanbilgisayar.com/tp-...bps-dual-bant-kablosuz-ac-range-extender.html adaptörü takıp bundan ethernetle pc ye taksam olur mu sizce

Modemden uzak pc ye yakın olacak yani
Modem diğer oda da ama bu alacağım ı pc nin yanına takacağım
BENDE BUNDAN ALMIŞTIM GAYET GÜZEL PC YANINDA OLSUN EŞLEMESİNİ YAPMAYI UNUTMA.BENDE SIKINTI OLMUYORSA YERDEN BİYERDEN KABLO ÇEK SIKINTIYA GİRME

Ps4cü35

80+ Bronze
BENDE BUNDAN ALMIŞTIM GAYET GÜZEL PC YANINDA OLSUN EŞLEMESİNİ YAPMAYI UNUTMA.BENDE SIKINTI OLMUYORSA YERDEN BİYERDEN KABLO ÇEK SIKINTIYA GİRME
Harbi mi kanki yüzümde güller açtı

Harbi mi kanki yüzümde güller açtı

Ps4cü35

80+ Bronze
Ben şöyle Modemin 2-3 yan odasında Pc yi takıcam uzatma kablosuna sonra yanına bu re305i takcam re305 dende masaüstüne Ethernet kablosu vercem Kullanıcam ya 30 mbps falan bile olsa olur ya 25 falan bile kurtarır yeter ki oyun oynatsın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,997
Üyeler
161,182
Son üye
Mevzi Özdemir
Top Bottom