Neler Yeni

Havit Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı 764 TL

İncinmişsin dedi

80+ Bronze

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kadir
Esneyecek yerlerdeki vidaları görülen yerler "ben bikaç aya kırılacağım. beni uzun vadeli düşünme" diye bağırıyor sanki. Kulaklıkta metal üstlü tavsiye ederim sağlamlık açısından. 4yıla yaklaştı hala ilk günkü gibi, padleri de Cooler Master ücretsiz yeniledi. Sıfırını bulsam bir tane daha alacağım.
Alıntıyı görüntüle
Ben alırken dikkat etmediğim için modelden dolayı 6 ayda kırıldı havit kulaklık

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Ensar Polat

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu fiyat bandında kablosuz bir kulaklık şahsen almazdım. Bu fiyatta başka kulaklık da yok zaten Rampage, Gamepower falan dışında. Her 2 forumda da geçen yıl vs. milli kulaklık gibi uygun bütçede en çok önerilen kulaklıktı şimdi neden kötülendi anlamadım. 750 TL'ye Gamepower bile yok neredeyse.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Ben alırken dikkat etmediğim için modelden dolayı 6 ayda kırıldı havit kulaklık
Kırılır kardeşim böyle dandik kulaklıklara para vermeyin. Ses kalitesi iyi olabilir ama malzeme bağırıyor ben çıtır çıtır gevrer kırılırım diye.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Kadir
Kırılır kardeşim böyle dandik kulaklıklara para vermeyin. Ses kalitesi iyi olabilir ama malzeme bağırıyor ben çıtır çıtır gevrer kırılırım diye.
Öyle cahilliğime geldi. Bütçem pek olmadığı için ek seçenekte yok zaten.Kırılınca yama yapıp kullandım çok rahat kulaklık malzeme kalitesi bi tık daha iyi olsa muhteşem olurdu

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Bu fiyat bandında kablosuz bir kulaklık şahsen almazdım. Bu fiyatta başka kulaklık da yok zaten Rampage, Gamepower falan dışında. Her 2 forumda da geçen yıl vs. milli kulaklık gibi uygun bütçede en çok önerilen kulaklıktı şimdi neden kötülendi anlamadım. 750 TL'ye Gamepower bile yok neredeyse.
bittimi indirim?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kulaklık 900 du 1k olmus o yuzden ındırımle 850 oluyor bence hala ıyı

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Celil Emre Danişmant
Esneyecek yerlerdeki vidaları görülen yerler "ben bikaç aya kırılacağım. beni uzun vadeli düşünme" diye bağırıyor sanki. Kulaklıkta metal üstlü tavsiye ederim sağlamlık açısından. 4yıla yaklaştı hala ilk günkü gibi, padleri de Cooler Master ücretsiz yeniledi. Sıfırını bulsam bir tane daha alacağım.
Alıntıyı görüntüle
1 yıl içinde kafa bandının bağlantı yerleri kırıldı. Oralar çok zayıf, ben memnun kalmadım.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Valla ben iadeyi gönderdim umarım kabul ederler. Kafama sığmadı en uzun ayarında bile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Halil Yaşar
Valla ben iadeyi gönderdim umarım kabul ederler. Kafama sığmadı en uzun ayarında bile.
hocam dün baktığımda yeşilin stok yoktu siyahın vardı bügün siyahı alıcaktım ama bi baktım siyahın stok yok yeşilin var büyük ihtimal senin iadeyi satıyolar o yüzden başka model arıyacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,921
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen