ben alamadım onu ya nasıl alıyoruz?
Bota bağlanıp herhangi bir promosyona tıklayıp ödülümü alamadım diyin özür olarak kupon veriyor istiyorum diyinBende alamadım. Bir türlü vermiyorlar.
Nerden veriyor
nasıl kredi aldınız hocam?Kredi + kullandım tekrar kredi aldim
şuan vermiyorBota bağlanıp herhangi bir promosyona tıklayıp ödülümü alamadım diyin özür olarak kupon veriyor istiyorum diyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
AdamsınBota bağlanıp herhangi bir promosyona tıklayıp ödülümü alamadım diyin özür olarak kupon veriyor istiyorum diyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kampanya vardı önceden kredi iadesi vardı.elimdeki kredi verdim birdaga almış oldum kredi iadesi ile.şuan %40 iade ediyor aldığın fiyatın toplamı paranı.nasıl kredi aldınız hocam?
aga bu kredi alma işi nasıl anlatır mısın rica etsemKredi + kullandım tekrar kredi aldim
Fn + w yap bakam düzelecek mibeyler bende f1 tuşuna bastığımda ses açılıyor f2 bastığımda kısılıyor nasıl düzelticem bilen varmı
dur ufak rehber gibi anlatım.aga bu kredi alma işi nasıl anlatır mısın rica etsem
çok sağ ol aga kendime 920 ye aldım %20 kupon verdi kardeşimin doğum günü onu da aradan çıakrıtıyım daha da indirim alabilirsem çok iyi olurdur ufak rehber gibi anlatım.