Neler Yeni

R5 7500F sıvı veya hava soğutucu önerisi

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Bütçe
2500
Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ?
Benim aklımda bu modeller var önerir misiniz?
1 :

Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB​

2 :

DeepCool LE500-MARRS LED 240mm​

TLCWeeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berat
Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ?
1 :

2 :

ilk olanı alabilirsin. aynı işlemcide altta verdiğim modeli kullanıyorum, mükemmel soğutuyor

Thermalright Assassin X 120 Refined SE​

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
2 gün önce pearless assassin i 7500f e taktım aşırı fark etti. Buz yaptı işlemciyi. Seside azaldı stok fandan sonra.

Getir alışverişte kupon oluyor 200 tl daha ucuza alabilirsin 1379 tl ye geliyor. Rgb siz model.
Ben aldım sorunsuz geldi.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
sıvı soğutma 360mm aşağısı almaya gerek yok hava soğutucularla aynı performans verıyor 360mm altı
Mesaj otomatik birleştirildi:

görünüş için alacaksanız alabilirsiniz sıvı soğutma

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 gün önce pearless assassin i 7500f e taktım aşırı fark etti. Buz yaptı işlemciyi. Seside azaldı stok fandan sonra.

Getir alışverişte kupon oluyor 200 tl daha ucuza alabilirsin 1379 tl ye geliyor. Rgb siz model.
Ben aldım sorunsuz geldi.

Hocam siparişini oluşturdum şimdi thermalright soğutucunun. Fakat montajı nasıl yaparım bilmiyorum montaj videolarını aradım fakat farklı modellerin çıktı montajı nasıl yapılıyor bilginiz var ise veya video varsa link atabilir misiniz

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Sinan
Gamegaraj dakinin fanları yanlış takılmış gibi geldi bana o yüzden fanları alttaki yabancı kanalda ki gibi taktım.

Aşırı basit.
Stok fanı sök.
Plastik ayakları tak.
2 tane hilal şeklinde metal plakayı videodaki gibi tak. Metal plakalarda AM4 yazıyor 7500f ye taktım sorun olmadı sanırım AM5 ile arasında fark yok.
Macunu sür. Tek nokta sıktım dağıtmadım sonra çıkarıp kontrol ettim çok güzel yayılmıştı silip aynı işlemi tekrarladım macun fazlasıyla yeterli.
Soğutucu blokları tak biraz yerini tutturmak zor olabilir ama vidaları tornavida ile hafif bastırıp döndür yerini buluyor.
Ortadaki fanı tak.
Dıştaki fanı takmadan fanların çıkışlarını birleştiren kablo var onu tak sonra anakarta pin i tak.
3000D kasaya taktım üst mazgalı çıkmıyor diye pin i takmak zor oldu dıştaki fanı takmadan pin i taktım ben zaten fan takılıyken pin i takmak çok zor.
Bu kadar.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Uğur Çam
Hocam hava soğutma hem uzun ömürlü hem de sorunsuz çalışır. Bence onu seçin. Eğer kötü gözüküyor diyorsanız da bir şey diyemeyeceğim sıvı soğutmaya yönelebilirsiniz.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erdem
1 :

2 :

İlk olan iyi bende aynısı var. İşlemcim de 7500F.

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Gamegaraj dakinin fanları yanlış takılmış gibi geldi bana o yüzden fanları alttaki yabancı kanalda ki gibi taktım.

Aşırı basit.
Stok fanı sök.
Plastik ayakları tak.
2 tane hilal şeklinde metal plakayı videodaki gibi tak. Metal plakalarda AM4 yazıyor 7500f ye taktım sorun olmadı sanırım AM5 ile arasında fark yok.
Macunu sür. Tek nokta sıktım dağıtmadım sonra çıkarıp kontrol ettim çok güzel yayılmıştı silip aynı işlemi tekrarladım macun fazlasıyla yeterli.
Soğutucu blokları tak biraz yerini tutturmak zor olabilir ama vidaları tornavida ile hafif bastırıp döndür yerini buluyor.
Ortadaki fanı tak.
Dıştaki fanı takmadan fanların çıkışlarını birleştiren kablo var onu tak sonra anakarta pin i tak.
3000D kasaya taktım üst mazgalı çıkmıyor diye pin i takmak zor oldu dıştaki fanı takmadan pin i taktım ben zaten fan takılıyken pin i takmak çok zor.
Bu kadar.
Çok teşekkürler hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
1 :

2 :

SE olmayan düz 120 black versiyonunu alın. Dahada bakmana gerek yok hayli hayli yeter.

heserx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Hocam hava soğutma hem uzun ömürlü hem de sorunsuz çalışır. Bence onu seçin. Eğer kötü gözüküyor diyorsanız da bir şey diyemeyeceğim sıvı soğutmaya yönelebilirsiniz.
Hava soğutucu da görüntü olarak güzel geliyor bana hocam , tercihimi hava soğutucudan yana yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,146
Üyeler
160,955
Son üye
furkantoprak_
Top Bottom