ilk olanı alabilirsin. aynı işlemcide altta verdiğim modeli kullanıyorum, mükemmel soğutuyorBütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ?
Benim aklımda bu modeller var önerir misiniz?
1 :
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB
2 :
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm
Hocam siparişini oluşturdum şimdi thermalright soğutucunun. Fakat montajı nasıl yaparım bilmiyorum montaj videolarını aradım fakat farklı modellerin çıktı montajı nasıl yapılıyor bilginiz var ise veya video varsa link atabilir misiniz2 gün önce pearless assassin i 7500f e taktım aşırı fark etti. Buz yaptı işlemciyi. Seside azaldı stok fandan sonra.
Getir alışverişte kupon oluyor 200 tl daha ucuza alabilirsin 1379 tl ye geliyor. Rgb siz model.
Ben aldım sorunsuz geldi.
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Black Tl-c12b 120mm Intel-amd Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Peerless Assassin 120 Black Tl-c12b 120mm Intel-amd en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
İlk olan iyi bende aynısı var. İşlemcim de 7500F.Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ?
1 :
2 :
Çok teşekkürler hocamGamegaraj dakinin fanları yanlış takılmış gibi geldi bana o yüzden fanları alttaki yabancı kanalda ki gibi taktım.
Aşırı basit.
Stok fanı sök.
Plastik ayakları tak.
2 tane hilal şeklinde metal plakayı videodaki gibi tak. Metal plakalarda AM4 yazıyor 7500f ye taktım sorun olmadı sanırım AM5 ile arasında fark yok.
Macunu sür. Tek nokta sıktım dağıtmadım sonra çıkarıp kontrol ettim çok güzel yayılmıştı silip aynı işlemi tekrarladım macun fazlasıyla yeterli.
Soğutucu blokları tak biraz yerini tutturmak zor olabilir ama vidaları tornavida ile hafif bastırıp döndür yerini buluyor.
Ortadaki fanı tak.
Dıştaki fanı takmadan fanların çıkışlarını birleştiren kablo var onu tak sonra anakarta pin i tak.
3000D kasaya taktım üst mazgalı çıkmıyor diye pin i takmak zor oldu dıştaki fanı takmadan pin i taktım ben zaten fan takılıyken pin i takmak çok zor.
Bu kadar.
SE olmayan düz 120 black versiyonunu alın. Dahada bakmana gerek yok hayli hayli yeter.Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ?
1 :
2 :
Hava soğutucu da görüntü olarak güzel geliyor bana hocam , tercihimi hava soğutucudan yana yaptım.Hocam hava soğutma hem uzun ömürlü hem de sorunsuz çalışır. Bence onu seçin. Eğer kötü gözüküyor diyorsanız da bir şey diyemeyeceğim sıvı soğutmaya yönelebilirsiniz.