Neler Yeni

F/P oyuncu fare ve mouse pad önerisi

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
Merhaba,

1 hafta önce yeni sistem kurdum. Oyuncu fare ve mouse pad ihtiyacım var çok baktım Temu'dan Ajazz markalı fare önerileri yapılmış fakat Temu da Ajazz faresi kalmamış. Valorant CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum ve arada sıkıldığımda hikayeli oyunlar oynuyorum önerebileceginiz güzel sağlam oyuncu faresi önerilerinizi bekliyorum.

30x60 boyutlarında F/P odaklı mouse pad ihtiyacım var Temu'dan olur başka sitelerden olur fark etmez ama fare Temu da olursa mouse pad oradan almayı düşünüyorum

Bütçe konusunda aklımda fiyat yok cok fazla harcama yaptım ama ortalama 1000 TL civarı diyebilirim.

Şimdiden yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun.

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimin ölçüsü yüksekliği 18cm yatay olarak da 8 8.5 cm arası fare tutuş şeklin ise claw grip şeklindedir. Bu ölçülere ve tutuş şekline göre fare önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Efe Taş
steelseries qck bakabilirsin
mouse olarak bütçen ne kadar bilemem
attack shark x3 diyebilirim
kablolu dersen logitech g203 kullandım deneyimledim tavsiye ederim 600 tl fiyat bandında
yada wraith modellerine bakabilirsin
ekstra olarak 159aj apex bekleyebilirsin yada alabilirsin

Xe0nn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz
Hocam mousepad olarak steelseries bakabilirsin 4 senedir falan kullanıyorum hala sıkıntı yok.

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
kablolu dersen logitech g203 kullandım deneyimledim tavsiye ederim 600 tl fiyat bandında
kral şimdi klasik herkesin aldıgı klavyeden aldım Aula F75 aldım o sırada apex baktım bulamadım bitmiş sanırım klavyede tükenecegi icin hhemen almak zorunda kaldım apex ürünü herkes öneriyor valorant tarzı oyunlar icin gider mi fare

bütce konusunda 1000 tl olursa cok güzel olur 1 hafta oldu sistemi toplayalı klavye aldık falan derken biraz sıkıntılı zaman :D ama max 1500 cıkabilirim

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Efe Taş
kral şimdi klasik herkesin aldıgı klavyeden aldım Aula F75 aldım o sırada apex baktım bulamadım bitmiş sanırım klavyede tükenecegi icin hhemen almak zorunda kaldım apex ürünü herkes öneriyor valorant tarzı oyunlar icin gider mi fare

bütce konusunda 1000 tl olursa cok güzel olur 1 hafta oldu sistemi toplayalı klavye aldık falan derken biraz sıkıntılı zaman :D ama max 1500 cıkabilirim
attack shark x3 oda temude 914 tl fiyatı var önerebilirim birde wraith darmorshark bakabilir 1.7 1.8 fiyat bandı var

Batuska05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Ketenci
hocam attack shark x3 3 farklı bağlanma şekli mi var ve bide 159aj apex ile karşılaştırıldıgında hangisi daha iyidir bu konularda cok anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

wraith hangi modellerine bakayım hocam hepsi iyi midir

Nisshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Efe Taş
hocam attack shark x3 3 farklı bağlanma şekli mi var ve bide 159aj apex ile karşılaştırıldıgında hangisi daha iyidir bu konularda cok anlamıyorum

attack shark x3 vs ajazz yaparsanız ajazz daha iyi bi performansa sahip ama attack shark x3 gpx in kopyası sırf oyüzdende seviyorum ama ajazzın görüşünü performansı süper 8k ya destek sağlıyor attack shark x3 1k ya kadar sağlıyor ama pro versionu 8k ya kadar destek gösteriyor ama veremiyor en yüksek 4.4k version verebilir tavsiyem ajazz bende bekliyorum yedek için aldım x3 ü ama gerçekten oda güzel mouse deneyimledim önceden memnundum şimdi bekliyoruz bakalım

darmoshark lara bakabilirsin bütçen için çoğu modellerin görüntüsü hoşuma gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,877
Üyeler
161,353
Son üye
Gorkor
Top Bottom