Neler Yeni

4070 Super Içeren Bir Hazır Sistem Tavsiyesi

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay
Bütçe
50000
Arkadaşlar 4070 super içericek şekilde bir hazır sistem tavsiye eder misiniz ? 1660 içeren eski sistemimden kurtulmayı düşünüyorum ama hazır sistem almak mantıklı mı ?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Hocam aslında bende bu işlerden fazla anlamıyorum ama yaklaşık 1 ay önce ilk defa masaüstü almaya karar verdim tabi bu süreçte forumlara sordum kendim araştırdım elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım ama en son fikir olarak mutlaka bilen birine danışmakta fayda var. Shark 7A'yı bu şekilde özelleştirdim. Ekran kartı için birine sormak lazım bir de anakartta WI-FI istiyor musunuz?

1732351495880.png

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aslında bende bu işlerden fazla anlamıyorum ama yaklaşık 1 ay önce ilk defa masaüstü almaya karar verdim tabi bu süreçte forumlara sordum kendim araştırdım elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım ama en son fikir olarak mutlaka bilen birine danışmakta fayda var. Shark 7A'yı bu şekilde özelleştirdim. Ekran kartı için birine sormak lazım bir de anakartta WI-FI istiyor musunuz?

Alıntıyı görüntüle
Evet danışmak kesinlikle şart, inno3d yerine palit seçeneği varsa bence gayet güzel olmuş

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,340
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bunu özelleştirebilirsin.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
Evet danışmak kesinlikle şart, inno3d yerine palit seçeneği varsa bence gayet güzel olmuş
Aralarında ne kadar bir fark var bilmiyorum zaten fiyatları aynı ama Inno'nun puanı çok az daha iyi gibi duruyor. Palit Jetstream alabiliyorsan onu seç tabi.

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Bu super ti biraz fazla değil mi :) , bu arada benim 1660 cihazımın oldugu thermaltake bir kasa var , zamanında hazır almıştım ama power değerini vs bilmiyorum acaba toplama alsam o kasaya sığar mı
tam modeli nedir kasanın ve 4070 tis fazla değil hocam bu fiyata güzel 2k da yağ gibi akar eğer 1080p de kullanacaksan artık teknolojiler ile ekstra piksel ekleyebilirsin 1080p'lik görüntüyü 2k gibi yapabiliyorsunuz artık darboğaz sorunu da olmaz bu şekilde

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Erdem
inno önermiyorum bu arada
Benim o kadar bilgim yok hocam bence o iki Palit'te iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam modeli nedir kasanın ve 4070 tis fazla değil hocam bu fiyata güzel 2k da yağ gibi akar eğer 1080p de kullanacaksan artık teknolojiler ile ekstra piksel ekleyebilirsin 1080p'lik görüntüyü 2k gibi yapabiliyorsunuz artık darboğaz sorunu da olmaz bu şekilde
Ben de 1080p var ama 60hz birkaç ay sonra 2k alabileceğim anca dediğinizi nasıl yapabilirim ?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Emirhan
Benim o kadar bilgim yok hocam bence o iki Palit'te iyi.

Ben de 1080p var ama 60hz birkaç ay sonra 2k alabileceğim anca dediğinizi nasıl yapabilirim ?
nvidia da dsr ile yapabiliyorsun hocam

ekran kartı olarak max 300mm destekliyor uzunlukta ve soğutucu yüksekliği de 150mm hocam sorun yaşarsınız diyebilirim çoğu kaslı ekran kartları sığmaz ve soğutucu da aynı şekilde

waleur5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Berkay
nvidia da dsr ile yapabiliyorsun hocam

ekran kartı olarak max 300mm destekliyor uzunlukta ve soğutucu yüksekliği de 150mm hocam sorun yaşarsınız diyebilirim çoğu kaslı ekran kartları sığmaz ve soğutucu da aynı şekilde
teşekkürler

Top Bottom