Oguz...
80+ Bronze
seside ledin yönüde sorun değil(olmazsa olmaz değil)2.ye para veresim gelemiyorAlamayan varsa beyaz stok var beyler
seside ledin yönüde sorun değil(olmazsa olmaz değil)2.ye para veresim gelemiyorAlamayan varsa beyaz stok var beyler
cumlenin basini anlamadimseside ledin yönüde sorun değil(olmazsa olmaz değil)2.ye para veresim gelemiyor
Bende 3 tane aldım apex gelirse diye bekliyorum bir ümitseside ledin yönüde sorun değil(olmazsa olmaz değil)2.ye para veresim gelemiyor
Sesi bi tık daha iyi altta led varsaalt daha iyi bir tık daha iyi ses profiline sahip ve keycaps uyumluluğu çok daha fazla. Hatta bazen switch bile seçebiliyor galiba @freygasm daha iyi yardımcı olacaktır
Ben bekliyorum başka güzel bir şey gelirse ona veririz parayı artıkBende 3 tane aldım apex gelirse diye bekliyorum bir ümit
alt gr göreviin ctrl+alt görüyor hocamarkadaşlar bu klavyede altgr tuşu yok mail için et(@) işareti nasıl yapıyoruz
o tuşu neden kaldırırsın ki üzücüalt gr göreviin ctrl+alt görüyor hocam
Çok bir fark yok aslında hocam bilemedim bu daha rahat geldi banao tuşu neden kaldırırsın ki üzücü
ctrl alt yapmak alışılmadık oldu hocam o yüzdenÇok bir fark yok aslında hocam bilemedim bu daha rahat geldi bana
Alışınca rahat geliyor kullanın bir kaç gün görürsünüzctrl alt yapmak alışılmadık oldu hocam o yüzden
Klavye dün elime ulaştı 1 gündür kullanıyorum. Hatta yazıyı şu an onunla yazıyorum Yazarken klavyeye tekrardan aşık oldum. Sesi olsun ışıkları olsun her şeyiyle mükemmel. Hiçbir sorunla karşılaşmadım (şu ana dek). Kronik hatası var diyenler utanır mı bilmem? Şu anda alışamadığım tek şey elim çok küçük çarpsa bile onu algılıyor. Ancak bunun da çözümü yazılımındaymış. Ben yüklemeyi tercih etmedim benim için pek sorun değil çünkü. Sonuca gelecek olursak. Parasını hak eder mi? Almalı mıyım? Sorularına cevabım: ''Bulursanız kaçırmayın'' olacaktır.benimde gümrük işlemleri bitti bakalım aras ne kadar bekletecek