Neler Yeni

Yardım Vatan bilgisayar hazır sistemde bozuk işlemci problemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat demiröz
Merhabalar, dün açtığım konuda (dünki konu) işlemcimin aşırı ısındığı konusunda forumdaki arkadaşlara neden olabileceğine dair fikirlerine sormuştum. Bugün vatan bilgisayar şubesine gittim oradaki arkadaş üstün körü bi bakıp işlemci arızalı servise gitmesi gerekiyor dedi sürecin 2.5 ayı bulabileceği söylendi. ben bilgisayarı teslim alalı 10 gün olmuyor ve benle alakalı olabilecek bi işlemde bulunmadım. Bu konuda şikayet mi etmem gerekiyor tüketici hakem heyetine ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
İsmail
Yerinde olsam bu benim sorunum değil sonuçta sistemi alalı 10 gün olmuş ve mağdur olmak istemediğimi belirtip insiyatif kullanmalarını ve ikame işlemci temin etmelerini isterdim. Baktın yanaşmıyorlar THH başvururdum daha kısa sürerdi. Bence THH başvur

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
Yani ben olsam 2.5 sürer cevabından sonra orada arıza çıkarırım. Mantıklı olanı kasayı alıp geri iade ederim , yani illaki orayı bi karıştırırım öyle iplemeyen saplamayan adamlara ayar oluyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
murat demiröz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani ben olsam 2.5 sürer cevabından sonra orada arıza çıkarırım. Mantıklı olanı kasayı alıp geri iade ederim , yani illaki orayı bi karıştırırım öyle iplemeyen saplamayan adamlara ayar oluyorum.
iade de kabul edemiyorlarmış arızalı olduğu için. sanki ben bozmuşum da iade etmişim gibi bi tavırları vardı

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Kemal
A
Ayrıca nitelikleri taşıyorsan iş için kullanacağını söyle mağduriyetini güçlendir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Etmezler ama orada bir kargaşa çıkartacaksınki işi hızlandırsınlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,013
Üyeler
161,375
Son üye
oztrkatakan
Top Bottom