Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyuna Girince Monitor Sinyali Kesiliyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Kasayi direk prize bagladim ve dediginiz sekilde test yaptim yine gitti ekran. Muhtemelen dediginiz gibi power da sorun. Ama oyundayken kapanmayip masaustundeyken kapanmasi da bunun isareti mi?
Sistemi yüke soktuğun an görüntü gitti. PSU sorunlu. Bütün sorunların bundan kaynaklıdır.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Koray Yetim
Başka PSU ile denedin mi?
Yok ben denemedim de serviste denenmiş bir sorun yok diye geri gönderildi. Benim deneyebileceğim bir yer yok şuanlık. Vatan Bilgisayardaki bilgisayar bölümündekiler ile konuştum onlarda ekran kartında problem olabilir dediler. Ekran kartını gönderdim şimdi de bakalım 😂

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
Oyuna girince bir kac dakika sonra monitor sinyali kesiliyor ekran gidiyor. Kasa hala calisiyor, youtubede birsey aciksa ses gelmeye devam ediyor fakat oyun sesi kesiliyor. Cift monitor ile denedim biri masaustundeyken diger monitor oyundayken iki monitorde gidiyor. Bilgisayara az once format attim hersey guncel ama yine de devam ediyor. Ayrica anakartta ariza isigi yanmiyor yani bir sorun yok gibi gozukuyor.
hangi oyunda bu sorunu yaşıyorsun , her oyunda değilse bu sorun o oyuna özelse o oyunun çözünürlük ayarları senin monitlörünü geçiyorsa öyle olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Koray Yetim
hangi oyunda bu sorunu yaşıyorsun , her oyunda değilse bu sorun o oyuna özelse o oyunun çözünürlük ayarları senin monitlörünü geçiyorsa öyle olur
Northgard oyununda yaşamaya başladım. 20dk ile falan başladı sonra oyuna girer girmez monitör sinyali kesilmeye başladı. Daha sonra masaüstündeyken olmaya başladı. Ekran kartı stres testi yapınca 20dk falan hiç sorun olmadı ama psu testi yapınca anında ekran gitti. Psu yu gönderdim test edildi sorun çıkmadı dedi. Psu markası Thermaltake 750w lik psu. Ekran kartına yönlendirdiler bende onu gönderdim garantiye.

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
Northgard oyununda yaşamaya başladım. 20dk ile falan başladı sonra oyuna girer girmez monitör sinyali kesilmeye başladı. Daha sonra masaüstündeyken olmaya başladı. Ekran kartı stres testi yapınca 20dk falan hiç sorun olmadı ama psu testi yapınca anında ekran gitti. Psu yu gönderdim test edildi sorun çıkmadı dedi. Psu markası Thermaltake 750w lik psu. Ekran kartına yönlendirdiler bende onu gönderdim garantiye.
1080p çözünürlükte oynuyorsunuz değilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Koray Yetim

stoxbtw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
stox
evet 1080p
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğim gibi oyuna hiç girmemiş olsam bile masaüstünde 10 15dk takılıncada oluyordu hatta 2 3 dk ya indiğide oluyordu.
hocam keşke yardımcı olabilsem hiçbir fikrim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Koray Yetim
Başka PSU ile denedin mi?
Tekrardan merhaba, bugun elime ulasti parca fakat monte ettikten sonra fanlar calismadi. Gorselde kabloyu takinca sivi sogutma calismiyor. Elimde tuttugum kabloyu nereye takacagimi bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz

.

.

Ekler

• IMG-20241231-WA0038.jpg
    IMG-20241231-WA0038.jpg
    1.6 MB · Hit: 7

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
Emre Zengin
Tekrardan merhaba, bugun elime ulasti parca fakat monte ettikten sonra fanlar calismadi. Gorselde kabloyu takinca sivi sogutma calismiyor. Elimde tuttugum kabloyu nereye takacagimi bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz

.

.
Halledebildin mi?

Top Bottom