Neler Yeni

En iyi retro el konsolu hangisidir?

Skyvee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
Türkçe böyle bir kaynak bulamadım soru olarak ben sorayım dedim, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Datafrog R36s
Powkiddy RGB20s
Anbernic RG35xx

Bulabildiklerim bunlar, hangileri F/P ve diğer özellikler bakımından iyidir? Bütçem 2500 TL bandında, eğer ki gümrük fiyatları şu anki haline gelmese rahat bir şekilde istediğim konsolu alabilirdim ancak malum.

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Kerem
Türkçe böyle bir kaynak bulamadım soru olarak ben sorayım dedim, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Datafrog R36s
Powkiddy RGB20s
Anbernic RG35xx

Bulabildiklerim bunlar, hangileri F/P ve diğer özellikler bakımından iyidir? Bütçem 2500 TL bandında, eğer ki gümrük fiyatları şu anki haline gelmese rahat bir şekilde istediğim konsolu alabilirdim ancak malum.
Aldığınız zaman nerden aldığınızı yazar mısınız?

Skyvee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4kya oled ekranlı ps vita alabiliyorken bunlara bu paralar yazık switch lite falan geliyor veya 6ya
valla hocam küçükken ps vitam vardı satmıştık o zamanlar kırdırılamıyordu ve oyunum yoktu şuanda 4e bulmak zor gibi bulabilirsem temiz alınabilir

Skyvee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
şuan psvita kırmak için aletin içindeki tarayıcıya bir link yazmak yetiyor sahibindende var 4e
sağolasın konsol sevmeyen adam o zaman bütçemi yükseltmem lazım, ayrıca farklı işletim sistemi yüklenebiliyor mu psvita'ya?

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Semi kaan Çakır
sağolasın konsol sevmeyen adam o zaman bütçemi yükseltmem lazım, ayrıca farklı işletim sistemi yüklenebiliyor mu psvita'ya?
tam anlamıyla bir emulator makinesi , yanlış değilsem ps1 bazı ps2 oyunları , eskli nintendo konsolları v e psp emulatoru olması laızm

yükleniyor ama yüklenmeden eski el konsollarının hepsini emüle edebiliyor ps1 falan dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam anlamıyla bir emulator makinesi , yanlış değilsem ps1 bazı ps2 oyunları , eskli nintendo konsolları v e psp emulatoru olması laızm
arkadaşın dediği gibi

Skyvee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
yükleniyor ama yüklenmeden eski el konsollarının hepsini emüle edebiliyor ps1 falan dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi
Valla hocam baktım fiyatlara 4k ya yok bir adet var o da oled değil sanırım, farklı öneriniz var mıdır makul fiyata. Zaten bilgisayara sahibim ancak pcye emulator kırıp oynamak aynı zevki vermez. Amacım crash bandicoot gibi eski oyunları oynamak.

Valla hocam baktım fiyatlara 4k ya yok bir adet var o da oled değil sanırım, farklı öneriniz var mıdır makul fiyata. Zaten bilgisayara sahibim ancak pcye emulator kırıp oynamak aynı zevki vermez. Amacım crash bandicoot gibi eski oyunları oynamak.
gamepad varsa verir aslında hatta o aletten daha iyi olur upscale edersin online sunuculara bağlanırsın vs. crashta server yok ama olsun o aletlere bence paranı verme alma fikri güzel geliyor biliyorum ama muhtemelen 3. gün yüzüne bakmicaksın

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Alperen ŞAHİN
paraya kıyıp ps vita al

3ds öncesi nintendo el konsolları, wii öncesi nintendo ev konsolları, ps1, psp oyunlarını açıyor. hatta bazı ps2 oyunlarını bile çalıştırabiliyor

Top Bottom