PC ye ben format atınca hep bu konular açılıyor : )God of war her zaman yeri ayrıdır ama Red Dead Redemption 2 başka bir şey
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
RimWorld güzel oyunmuş biraz pahalı amaEn sevdiğim RimWorld hocam benim.
200 liraya almıştım.RimWorld güzel oyunmuş biraz pahalı ama
Ets 2 xbox koluyla oynuyordum ben daha iyi oluyor rdr 2 turkce yama lazımsa attım linkEts 2 Başka tabii ki sırf zevki daha iyi olsun diye direksiyon alacağım bu yaz ki 3 yıldır mouse ile oynuyorum birde Rdr 2 türkçe yama yapmaya üşendim yaparsam başlayacağım detriot bitirdim ilk bitirdiğim hikayeli oyun ve en iyisi arada takılmalık ve ilerde setup kurmak istediğim için microsoft flight sim 2020 var
hocam asla yapamam ben truckersmpde multiplayer takılıyorum 630 saatim var çok aktif giren biri değilim oda 1 hafta sırf onu oynarım sonra yüzüne bakmam vs ama oynarken mouse ile daha rahatım istediğim gibi dönebiliyorum kolla veya klavyeyle zor dönüyor pek benlik değil geri geri park etmelerde çok zorluk yaşatıyorEts 2 xbox koluyla oynuyordum ben daha iyi oluyor rdr 2 turkce yama lazımsa attım link
Param ve indirmeye yetecek kadar hızlı internetim olsa benimde en sevdiğim bunlar olurdu.God of war her zaman yeri ayrıdır ama Red Dead Redemption 2 başka bir şey
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Iyy çok kötü beğenmedim (kuru ekmekle kahvaltı)Sekiro ve Wukong