Neler Yeni

League of Legends neden leş gibi bir oyun ?

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
Arkadaşlar ben artık gerçekten bıktım bu oyundan :D Sebebi ise öylesine demir elo hesabı aldım 30 seviye oynayayım dedim egomu tatmin etmek için. Her maç en azından 20 kill alıyorum ama o da ne ? Solo ve Bot laneye bi bakıyorum 0/10-0/18 her maç böyle tiplemeler var :D oyunu gram takip etmeyi bilmiyolar üstüne jungle adam çarp atmayı bile bilmiyor. Ben westte plat eloda devam Trde oynayan herkese başarılar denerim. Löw elosu bu kadar kötü olan başka hiçbir server bulamazsınız. Vakit kaybı. Düşük eloysanız trde direkt yeni hesap açın uğraşmayın.
1732443878213.png

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Mert ash
Demir elo olduğu için böyle olabilir mi normal rankın ne güzelim orda da söylesene bu dediğin şeyleri nasıl tıkıyorlar ağzına :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,528
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar ben artık gerçekten bıktım bu oyundan :D Sebebi ise öylesine demir elo hesabı aldım 30 seviye oynayayım dedim egomu tatmin etmek için. Her maç en azından 20 kill alıyorum ama o da ne ? Solo ve Bot laneye bi bakıyorum 0/10-0/18 her maç böyle tiplemeler var :D oyunu gram takip etmeyi bilmiyolar üstüne jungle adam çarp atmayı bile bilmiyor. Ben westte plat eloda devam Trde oynayan herkese başarılar denerim. Löw elosu bu kadar kötü olan başka hiçbir server bulamazsınız. Vakit kaybı. Düşük eloysanız trde direkt yeni hesap açın uğraşmayın. Alıntıyı görüntüle
egonu okşamışlar :kekw: :kappa:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar ben artık gerçekten bıktım bu oyundan :D Sebebi ise öylesine demir elo hesabı aldım 30 seviye oynayayım dedim egomu tatmin etmek için. Her maç en azından 20 kill alıyorum ama o da ne ? Solo ve Bot laneye bi bakıyorum 0/10-0/18 her maç böyle tiplemeler var :D oyunu gram takip etmeyi bilmiyolar üstüne jungle adam çarp atmayı bile bilmiyor. Ben westte plat eloda devam Trde oynayan herkese başarılar denerim. Löw elosu bu kadar kötü olan başka hiçbir server bulamazsınız. Vakit kaybı. Düşük eloysanız trde direkt yeni hesap açın uğraşmayın. Alıntıyı görüntüle
westinde demir elosu farklı değil kardeşim 40 gundur oynamıyorum dun bi girdim skorlara bak

Ekran görüntüsü 2024-11-24 003848.png

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
yusuf ecer
Yüksek elo olsa da sarmıyor ki oyun eski tadı vermiyor ben sezon 2den sezon 9a kadar oynadım. Şuan pcde yüklü bile değil. Riot oyunlarının kaderi.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demir elo olduğu için böyle olabilir mi normal rankın ne güzelim orda da söylesene bu dediğin şeyleri nasıl tıkıyorlar ağzına :D
Platım bende çok yüksek değilim ki sadece bunlar çok kötü ayrıca bi kudurmuşluk sezdim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yüksek elo olsa da sarmıyor ki oyun eski tadı vermiyor ben sezon 2den sezon 9a kadar oynadım. Şuan pcde yüklü bile değil. Riot oyunlarının kaderi.
Valla bende sezon 8de başladım hiç sarmıyor.

westinde demir elosu farklı değil kardeşim 40 gundur oynamıyorum bi dun bi girdim skorlara bak

Alıntıyı görüntüle
En azından biraz daha iyi bu adamlar çok leş

MehmetB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mehmet Bozkurt
hocam westte bir hesap açın veya alın elmas üstü gayet güzel olacaktır zevk verecektir

zyraxone

80+
5 ay aradan sonra tekrar indirdim dün. Totalde dünden bugüne 8 el attım. Arkadaşlarım altın onlarla giriyorum herkes birbirine saygılı sadece 1 el kavga oldu o kadar 7 el temiz geçti 1inde karsısı toxicti. Benim icin düzelmiş LOL tr bşt tık ama tabii daha erken

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bende sezon 7den belli oynuyorumda 8tane euw dia çar kastım yazın hepsini sattım sonra bu vakte kadar yaptığım tespit şu oyun cidden elmas eloda zevk veriyor onun dışı Zümrüt elo bildigin çöplük anca ben dia eloda zevk aldığımı hissedebildim.Trde diyeceğim şu euwda Dia felan değilsen trde anca kanser olursun.Son bir tavsiyemde su mesela üst üste maç kaybetmeye basladiysan 2 3 gün en az ara ver sonra oynamaya geri başla yoksa seriye giriyor bir anda tüm kazandigin lpler gidiyor

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Mert ash
Platım bende çok yüksek değilim ki sadece bunlar çok kötü ayrıca bi kudurmuşluk sezdim...

Valla bende sezon 8de başladım hiç sarmıyor.

En azından biraz daha iyi bu adamlar çok leş
kudurmuşluk yok kral boş yapıyon :D

ANYA

80+ Bronze
1 -5 arası sezon dereceli çok oynardım aşırı zevkliydi şimdi ki pek öyle değil sanki robotla oynuyoz gibi hissi veriyor o yüzden aram oynuyorum gayet zevkli aram oynayın.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
ibrahim demir
ben şu maçtan sonra bıraktım
ben jungle kayn 50 kil
kuzenim top quin 50 kil
maçı kaybettik nedeni mi ikimizin toplamı 100 kil bizimkiler de 1 kil almış :ROFLMAO:
bu maç dia master arası oynandı daha lane freeze bilmeyen ..... ları adamın minyonu karşı kule altında gang yiyor hemen jungle spamlıyor
Allahtan bıraktım kurtuldum:ROFLMAO:

Top Bottom