Neler Yeni

Çözüldü✓ 1TB Sata SSD önerisi

Mertcanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mertcan Okullu
Bilgisayarımda 500gb m2 ssd mevcut ama yetmediğinden sata ssd takmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 2.5k civarı oyun için kullanıcağım

Bünyamina

80+ Platinum

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Bilgisayarımda 500gb m2 ssd mevcut ama yetmediğinden sata ssd takmayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 2.5k civarı oyun için kullanıcağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Crucial'ın BX serisinde bir modelde kronik sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam sağlık hızlı düşüyordu o yüzden tavsiye etmem

Bünyamina

80+ Platinum
5 yılı geçti kullanalı. %85 gözüküyor crystaldiskinfo da. Diğer soğu ssd daha düşük değeri görür.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
5 yılı geçti kullanalı. %85 gözüküyor crystaldiskinfo da. Diğer soğu ssd daha düşük değeri görür.
Attığım Team CX2 yi bende yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hala sağlığı %100, Crystaldiskinfo da 6500 saat çalıştığı yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu temu dan önermeyin artık be kardeşim 600TL ye 1TB SSD satıyor adamlar 400TL vergi çıkıyor 1000TL ye geliyor. Aldığın ürün 2 gün sonra elinde kalsa ne garanti var ne bir şey var muhatap bile bulamazsın bir bardak su içersin üzerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Celil Emre Danişmant
Şu temu dan önermeyin artık be kardeşim 600TL ye 1TB SSD satıyor adamlar 400TL vergi çıkıyor 1000TL ye geliyor. Aldığın ürün 2 gün sonra elinde kalsa ne garanti var ne bir şey var muhatap bile bulamazsın bir bardak su içersin üzerine
Türkiyeden alacağı en dandik 1 tb ssd 2000 TL. İkisi de dandik. İkisinin de kullanım ömrü hemen hemen aynıdır, net bir şey söyleyemeyiz. Türkiye'den almak enayiliktir.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Türkiyeden alacağı en dandik 1 tb ssd 2000 TL. İkisi de dandik. İkisinin de kullanım ömrü hemen hemen aynıdır, net bir şey söyleyemeyiz. Türkiye'den almak enayiliktir.
1732452370865.png

YouTube dan aldığım bu ss senin attığın SSD nin testine ait.
SATA 3 olan bir SSD nin verdiği okuma yazma hızlarına bak.
Anlamıyorsun, anlamıyorsan öneride de bulunma sana göre iyiyse al kullan başkasını mağdur etme.
İyi bir HDD bu hızların zaten 4/3'ünü rahatlıkla verebiliyor. O zaman SSD almanın ne anlamı var ?

Hadi okuma yazma hızlarını bir kenara bıraktım, yahu aldığın ürün global bir marka değil garantisi var mı yok mu meçhul YouTube da adam akıllı testleri yok bu markayı kullanan bilen eden insan sayısı çok çok az. Yani önermeyin kardeşim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Celil Emre Danişmant
Alıntıyı görüntüle
YouTube dan aldığım bu ss senin attığın SSD nin testine ait.
SATA 3 olan bir SSD nin verdiği okuma yazma hızlarına bak.
Anlamıyorsun, anlamıyorsan öneride de bulunma sana göre iyiyse al kullan başkasını mağdur etme.
İyi bir HDD bu hızların zaten 4/3'ünü rahatlıkla verebiliyor. O zaman SSD almanın ne anlamı var ?

Hadi okuma yazma hızlarını bir kenara bıraktım, yahu aldığın ürün global bir marka değil garantisi var mı yok mu meçhul YouTube da adam akıllı testleri yok bu markayı kullanan bilen eden insan sayısı çok çok az. Yani önermeyin kardeşim.
SSD'nin sadece okuma yazma hızından ibaret olduğunu zanneden biriyle tartışmayacağım. Youtube'dan elde ettiğin verilerin doğruluğu şüpheli. Test sonuçları Sata 2 sınırına takılmış gibi duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Celil Emre Danişmant

Eğer bu videodan bakarak söylediysen video sahibi yorumlarda Sata 2 anakartta yapıldığını yazmış zaten. Boş yapma kardeşim. @OrkunJJ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,878
Üyeler
161,354
Son üye
Gorkor
Top Bottom