kemancical
80+
net tucson
Artık dizel kullanmak istemiyorum benzinli alacağım. Benzinlisinin dolu paketi de pahalı.
Formentor bir büyüğü , ona da bakabilirsiniz mantıklıGüzel tavsiye, değerlendireceğim.
Atecanın boyutları şu anki arabamdan bile 20cm daha kısaymış. Dediğiniz gibi Formentora bakmam daha mantıklı olur.Formentor bir büyüğü , ona da bakabilirsiniz mantıklı
onada çözüm var hocam 2023 modele inerseniz sorun ortadan kalkıyor.Artık dizel kullanmak istemiyorum benzinli alacağım. Benzinlisinin dolu paketi de pahalı.
2023 modellerin bayide durması aracın piyasası hakkında biraz düşündürüyor.
peynir ekmek gibi giden bir araba değil zaten. Ama piyasası yok da denmez. Bir kaç yıl içinde değiştirmeyi düşünüyorsanız da bilemem artık, ben önerilerimi sundum karar sizin.2023 modellerin bayide durması aracın piyasası hakkında biraz düşündürüyor.
https://shbd.io/s/ZNDdSvM82018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Hocam bu arada ekspertiz işi yapıyoruz 2.5 a benim şahsi fikrim son alacağım arabalar2018 1.5 TDCI Ford Kuga Titanum kullanıyorum ve birkaç ay içerisinde aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Renault, Stellantis ve Çin'li üreticilerden bir araç almak istemiyorum ve 2.5 mn bütçenin üzerine çıkmayacağım. Şu an aklımda geniş iç hacminden dolayı Kuga St-Line X ve barındırdığı donanımlardan dolayı Tucson Elite Plus 4x4 var. Bu fiyat bandında diğer önerilerinizi veya yazdığım araçlar hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Sıfır olarak ne önerirsiniz?
Bunu da değerlendirebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu arada ekspertiz işi yapıyoruz 2.5 a benim şahsi fikrim son alacağım arabalar
amarok,xtrail(hybrid),EQB,EQC,EV6(gt), Q3,Cupra VZ,İX3Sıfır olarak ne önerirsiniz?
sıfır almam gerekiyor. ÖTV muafiyet ile alacağım. Konunun en üstünde bir anket var bunlardan hangisini beğendiğinizi de merak ediyorum.amarok,xtrail(hybrid),EQB,EQC,EV6(gt), Q3,Cupra VZ,İX3
önerdiğim araçları şiddetle tavsiye ederim sıfır değil ama düşük km lerde bulmanız mümkün.