Neler Yeni

2K TL Mouse önerisi.

kronikto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Keskin
Bütçe
2000
biraz araştırdım furylevel z1 öneriliyor fakat stoğu yok attack shark x3 veya rampage zenith pro almayı düşünüyorum sizin farklı önerileriniz var mı ?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Uğur Çam
Zenith pro alınabilir

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Emirhan Özkan
vxe r1 pro max

kronikto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vxe r1 pro max
wraith güvenilir mi ? herhangi bir bozukluk halinde ürünün arkasında duruyorlar mı ?

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Emirhan Özkan
wraith güvenilir mi ? herhangi bir bozukluk halinde ürünün arkasında duruyorlar mı ?
kutusu açılan ürünlerin iadesini almıyorlar ama güvenilir
çoğu markanın türkiye satıcısı forumda alanlarda vardır sorun yaşayana denk gelmedim bozuk ürün konusunda yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Mert ash
wraith güvenilir arkadaşın dediği gibi açılan ürünün iadesini almayıp sadece bozuk ürünleri düzeltmeye çalışyıorlar ve vxe r1 serisine yaklaşmamanı öneririm önceden herkese önerirdim ama kendim 3 tane kullandım üçünde de sensör kısmında ciddi bir bozukluk vardı mousepade takılıyordu hertürlü sallanıyordu mouse bildiğin skatezi çıkarsam bile gitmiyordu o takılma

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Siparişin gelir evet ama siparişin kusurlu gelirse geçmiş olsun. Boktan bir "kutusu açılmış ürün iade olmaz" yazısıyla kullanıcının hakkı hiçe sayılıyor. Kusurlu gelirse ürün serviste beklemek zorundasın. O da canları nasıl isterse o şekilde değerlendirilir.
Rational keysten; mchoose a5 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siparişin gelir evet ama siparişin kusurlu gelirse geçmiş olsun. Boktan bir "kutusu açılmış ürün iade olmaz" yazısıyla kullanıcının hakkı hiçe sayılıyor. Kusurlu gelirse ürün serviste beklemek zorundasın. O da canları nasıl isterse o şekilde değerlendirilir.

kronikto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

zenith pro alınır mı? peki veya furylevel z1 stok beklenirmi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
zenith pro alınır mı? peki veya furylevel z1 stok beklenirmi
Zenith proya da fury level z1e de yönelebilirsin. Ama önerim linkteki ürün olur öncesinde. Daha çok renk seçeneği, gpx cloneu ve kalite kontrol sorunu pek görmediğim bir model. 4khz aynı şekilde.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Eren n
Razer viper v3 hyperspeed

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Seyfullah
Sahibindenden kapalı kutu apex de bakabilirsin

kronikto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serdar Keskin
Zenith proya da fury level z1e de yönelebilirsin. Ama önerim linkteki ürün olur öncesinde. Daha çok renk seçeneği, gpx cloneu ve kalite kontrol sorunu pek görmediğim bir model. 4khz aynı şekilde.
hocam site güvenilir mi? ilkkez görüyorumda

Top Bottom