Alınır 30 bin TL bütçe ile alınabilecek en iyi cihaz.Mi 10t pro kullanıyorum hepsi burada üzerinden s24 almayı düşünüyorum fiyat 30bin TL sizce alınır mı s24 fe ile aralarında fark varmı
Güvenilir mi sizceAlınır 30 bin TL bütçe ile alınabilecek en iyi cihaz.
Bu arada Amazon'da daha ucuz:
Evet Amazon'un kendisi satıyor.Güvenilir mi sizce
mümkünse bütçe arttırıp S24+ alın. Yazın bende alacağım.Mi 10t pro kullanıyorum hepsi burada üzerinden s24 almayı düşünüyorum fiyat 30bin TL sizce alınır mı s24 fe ile aralarında fark varmı
Kesinlikle alınır.Mi 10t pro kullanıyorum hepsi burada üzerinden s24 almayı düşünüyorum fiyat 30bin TL sizce alınır mı s24 fe ile aralarında fark varmı
500 TL fark var sadeceEvet Amazon'un kendisi satıyor.
Bütçeyi arttıramam en son bu çıkıyormümkünse bütçe arttırıp S24+ alın. Yazın bende alacağım.
o zaman s24 mantıklı bir seçenek olur. Şu anda aklımda daha iyi bir alternatif yok, önerisi olan arkadaşlar belirtirse iyi olur.Bütçeyi arttıramam en son bu çıkıyor
İyi güzel de 256 GB indirime girse mis gibi olacak ama yapmıyorlar işte umarım 29 Kasımda S24 256GB veya S24+ indirime girer.Alınır 30 bin TL bütçe ile alınabilecek en iyi cihaz.
Bu arada Amazon'da daha ucuz:
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz Samsung kalitesinden şaşılmaz500 TL fark var sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeyi arttıramam en son bu çıkıyor
Girermi kesinİyi güzel de 256 GB indirime girse mis gibi olacak ama yapmıyorlar işte umarım 29 Kasımda S24 256GB veya S24+ indirime girer.
Orasını bilmem umarım girer.Girermi kesin