Neler Yeni

70bin ile 80bin TL arası full(monitör,klavye vb.) sistem tavsiyesi ACİL!

Musti YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musap YILDIZ
Bütçe
70.80
Öncelikle selamünaleyküm 75bin ile 80bin arasında bir sistem almayı düşünüyorum (acil) rtx4070ts düşünüyorum yanındada amd ryzen 9 7900X düşünüyorum sizce olur mu hazır sistem olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle selamünaleyküm 75bin ile 80bin arasında bir sistem almayı düşünüyorum (acil) rtx4070ts düşünüyorum yanındada amd ryzen 9 7900X düşünüyorum sizce olur mu hazır sistem olabilir
Genelde oyun oynuyorum

jaksndw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet Uygun
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Son düzenleme:

Musti YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musap YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sade bir ekran kartı arıyorsanız https://www.gaming.gen.tr/urun/4957...ili-indiana-jones-and-the-great-circle-hediy/

R5 7500f 5.4k
B650 tomahawk 8k
Corsair vengeance (2x16) 4.5k
Corsair 4000D 850w 6.8k
Galax 4070ti super sg 32k
Kc3000 3.2k
İşlemciyi bu şekil yapınca diğer parçalara daha fazla para art

Sade bir ekran kartı arıyorsanız https://www.gaming.gen.tr/urun/4957...ili-indiana-jones-and-the-great-circle-hediy/

R5 7500f 5.4k
B650 tomahawk 8k
Corsair vengeance (2x16) 4.5k
Corsair 4000D 850w 6.8k
Galax 4070ti super sg 32k
Kc3000 3.2k
İşlemciyi bu şekil yapınca diğer parçalara daha fazla para artıyor
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için. Ama 60.000'e bu işlemcili bir kasa almak şahsen istemiyorum iyi günler

asko56

80+ Silver

Genelde oyun oynuyorum
80 bine monitör her şey dahil olucak üstüne ryzen 9 olucak o dedigin çok zor haberin olsun

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Oyun için alınıyor değil mi

Musti YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musap YILDIZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayrıca 60bine bu sistem yok derseniz 4070s de olur

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Klavyeyi ara ara kontrol edin bu fiyata bedava.
Bilerek wireless attım ki ileride kablo derdiniz olmasın.
Ekipman+monitör 15k ediyor.
Geriye kalan 65k

Hazır sistem olarak şu birkaç aydır amd 3d tabanlı işlemcileri özelleştirmeden kaldırıyorlar.Stok az olduğundan dolayıdır diye düşünyüorum.Tek tek toplamak istersenız

Psu bilerek atmadım çünkü şu anda f/p psu bilmiyorum.Çokta bilgim yok genel olarak bildiklerimin stokları tükenmiş.Onun için ayrı bir arkadaş öneri sunarsa sizin için daha iyi olur.

50K civarı tutuyor.Kasa+psu yokken.Kasayı kendi zevkinize göre seçin veya nasıl istiyorsnaız söyleyin ona göre önerelim.

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Enes

Genelde oyun oynuyorum
Oyun oynuyorsan 7900x yerine 9800x3d alabilirsin.Gamegarajda 9800x3d 4080 super sistemler vardı bu fiyat bandında.

Şu sistem vardı ama 9800x3D stoğu bitmiş.

Musti YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musap YILDIZ
Geriye kalan 65k

Hazır sistem olarak şu birkaç aydır amd 3d tabanlı işlemcileri özelleştirmeden kaldırıyorlar.Stok az olduğundan dolayıdır diye düşünyüorum.Tek tek toplamak istersenız

Psu bilerek atmadım çünkü şu anda f/p psu bilmiyorum.Çokta bilgim yok genel olarak bildiklerimin stokları tükenmiş.Onun için ayrı bir arkadaş öneri sunarsa sizin için daha iyi olur.

50K civarı tutuyor.Kasa+psu yokken.Kasayı kendi zevkinize göre seçin veya nasıl istiyorsnaız söyleyin ona göre önerelim.
Bu işlemciye o soğutma bence olmaz. En azından bi 240mmlik bir sıvı soğutma taksak daha iyi olmaz mı?
Ayrıca klavye için gamepower gasketi düşünüyordum, mouse içinde gloriuos düşünüyordum.

Oyun oynuyorsan 7900x yerine 9800x3d alabilirsin.Gamegarajda 9800x3d 4080 super sistemler vardı bu fiyat bandında.

Şu sistem vardı ama 9800x3D stoğu bitmiş.
Ben full sisteme 80k vermeyi düşünüyorum, sen ise sadece kasaya 80k hazır sistem öneriyorsun?
Ayrıca ben 13-14bin TL arasında işlemci düşünüyorum sen bana 25binlik işlemci öneriyorsun?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Bu işlemciye o soğutma bence olmaz. En azından bi 240mmlik bir sıvı soğutma taksak daha iyi olmaz mı?
Ayrıca klavye için gamepower gasketi düşünüyordum, mouse içinde gloriuos düşünüyordum.
Klavye olarak gamepower kotu ek olarak gloriusun hangi modelinden bahsediyrosunuz?Sogutucu ise 240mm sivi sogutmalara tas cikartir.Eger aklinizda sorun kalirsa 360mm sivi sogutma alirsiniz

Musti YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Musap YILDIZ
Klavye olarak gamepower kotu ek olarak gloriusun hangi modelinden bahsediyrosunuz?Sogutucu ise 240mm sivi sogutmalara tas cikartir.Eger aklinizda sorun kalirsa 360mm sivi sogutma alirsiniz
Glorious model D2yi düşünüyorum. Ben şahsen 360mm bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Klavye olarak attığın klavye bende açılmıyor. Ayrıca klavyeye 3bin TL verebilirim. Klavyedede bileklik desteği bence iyi olabilir ayrıca klavyede kablosuz bana göre olmak zorunda

Geriye kalan 65k

Bir de kulaklık olarak Logitech G435 olmasını istiyorum. Hem daha ucuz hem daha iyi. Ayrıca mikrofon da bana lazım.

Top Bottom