Attigim klavye oyle.Ek olarak aula f75i duymussunuzdur forumda.Stoga gelirse 1k ya aliyorsunuz bu fiyata bedava.Mouse olarak gloriusa gerek yok.Bu arada attigim mouse snsoru 3389mus.O da alınmazGlorious model D2yi düşünüyorum. Ben şahsen 360mm bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Klavye olarak attığın klavye bende açılmıyor. Ayrıca klavyeye 3bin TL verebilirim. Klavyedede bileklik desteği bence iyi olabilir ayrıca klavyede kablosuz bana göre olmak zorunda
VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...
wraithesports.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye dayanarak daha iyi.G435 kalitesiz bir kulaklık.Glorious model D2yi düşünüyorum. Ben şahsen 360mm bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Klavye olarak attığın klavye bende açılmıyor. Ayrıca klavyeye 3bin TL verebilirim. Klavyedede bileklik desteği bence iyi olabilir ayrıca klavyede kablosuz bana göre olmak zorunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de kulaklık olarak Logitech G435 olmasını istiyorum. Hem daha ucuz hem daha iyi. Ayrıca mikrofon da bana lazım.