Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 11 pro key önerisi

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
ben sağlamlisans üzerinden almıştım. Alırken retail yerine OEM key olmasına dikkat et

rqynn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mehmet sungur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba

sistemime format attım key lazım kms pico falan yapmak istemiyorum lisans anahtarıyla etkinleştirmek istiyorum https://www.golisans.com/urun/windows-11-pro-dijital-lisans-anahtari-key/ bu siteyi buldum. fiyatı ucuz geldi daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? bilgi verir misiniz?
yazmayı unuttum golisanstan satın aldım direkt maile geldi. kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. bugün office alıcam aynı şekilde kendilerinden. mesaj olarakta key ileten arkaşlara çok teşekkür ederim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
yazmayı unuttum golisanstan satın aldım direkt maile geldi. kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. bugün office alıcam aynı şekilde kendilerinden. mesaj olarakta key ileten arkaşlara çok teşekkür ederim
Hocam bu linkte oem veya retail yazmıyor bunlar genelde tek kullanımlık oluyor format atınca uçuyor.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

Ciddi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umut Özdemir
trendyol üzerinden aldım kupon kullanınca kod 1 tl ye gelmiş oldu bilginiz olsun

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız

Daha uygun ve güvenilir site office 365 pro ve envato elements devamlı satın alıp kullanıyorum buradan

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem

Daha uygun ve güvenilir site office 365 pro ve envato elements devamlı satın alıp kullanıyorum buradan
Bunu almayı düşünüyorum da çok ucuz değil mi? Pek normal gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,064
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz
Top Bottom