Spectre_zz
80+ Bronze
Rank sistemi tam yok fakat deli dopomin salgilamak istiyosan warzone öneririm çok hızlı ve zevkli.Ranklı da fortnite cok zevkli bence.
r6 apex fortnite falanHocam valorant ve cs 2 fenasal bir şekilde beni sıktı ve oynamaya heyecanım kalmadı.
Ranked kasabileceğim aktif oyunculu ve güzel mekanikli oyun önerebilir misiniz
WarzoneHocam valorant ve cs 2 fenasal bir şekilde beni sıktı ve oynamaya heyecanım kalmadı.
Fortnite mı?
Hocam fortnite indirmiştim oynamak için fakat her oyunu takır takır çalıştıran sistem fortnitede zorlandı bende silmiştim hemen yardımcı olabilecekseniz indireyim tekrarRank sistemi tam yok fakat deli dopomin salgilamak istiyosan warzone öneririm çok hızlı ve zevkli.Ranklı da fortnite cok zevkli bence
r6 apex fortnite falan
ayarlarda directX sürümünü ayarlayabildiginiz bir kısım var ordan performans moduna alıp doku kalitesini de düşüğe alırsanız rahat rahat oynarsınızFortnite mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fortnite indirmiştim oynamak için fakat her oyunu takır takır çalıştıran sistem fortnitede zorlandı bende silmiştim hemen yardımcı olabilecekseniz indireyim tekrar
Bi apex legends yapıştır kendine gelirsin, belki pubg de olurHocam valorant ve cs 2 fenasal bir şekilde beni sıktı ve oynamaya heyecanım kalmadı.
bir kaç ayar ile oyun stabil hale getiriliyordu ama tek hatırladığım directx sürümü değişikliği yapılıyorduFortnite mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fortnite indirmiştim oynamak için fakat her oyunu takır takır çalıştıran sistem fortnitede zorlandı bende silmiştim hemen yardımcı olabilecekseniz indireyim tekrar
Hocam arabayla top mu oynanır ya pas geçelim RL'yiSavaş tarzı istemiyorsan rocket league öneririm
Deneyeyim hocam teşekkür ederimbir kaç ayar ile oyun stabil hale getiriliyordu ama tek hatırladığım directx sürümü değişikliği yapılıyordu
Apexide bi denemem lazım fortnite apex arası bir şeydeyim şuandaBi apex legends yapıştır kendine gelirsin, belki pubg de olur
Oynamaya alışınca çoğu oyundan güzel. Uçmayı öğrenene kadar 150 200 saat gider amaHocam arabayla top mu oynanır ya pas geçelim RL'yi
Hocam o kadar geç açılan oyunları sevmiyorum çünkü bugüne kadar yok metin2 öğren yok overwatch öğren şunu öğren bunu öğren diye çok zaman kaybettim bi uçmak için 200 saat gidecekse hiç bulaşacağım bir şey olmaz yaniOynamaya alışınca çoğu oyundan güzel. Uçmayı öğrenene kadar 150 200 saat gider ama
Hocam apex'den herkes şikayetçiydi bir konudan dolayı. galiba şeydi "oyunu oynayan has bir kitle var onun dışında kimse düzgün bir şekilde oynamıyor ve has oyuncularda yenilerle dalga geçer gibi oynayıp oyundan soğutuyor" gibi yorumlar çok fazlaydı ve eşleştirmesi adaletli değilmiş öğrendiğim kadarıylaGel apex kasalım senle