Neler Yeni

Hard Rank Kasabileceğim Oyun Önerisi

elemin

80+ Bronze
Hocam cs2 ve valo oynayan eninde sonunda dönüyor bir şekilde başka oyunlarda onun tadını alamıyorsun garip bir dopamin seviyesi var.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert
Hocam valorant ve cs 2 fenasal bir şekilde beni sıktı ve oynamaya heyecanım kalmadı.

Ranked kasabileceğim aktif oyunculu ve güzel mekanikli oyun önerebilir misiniz
askeri platformlara ilgin varsa kesinlikle war thunder öneririm asında çokta karışık değil mantığı çok basit sadece tankların nerelerinin zayıf olduğunu öğrenmen gerek falan o tarz şeyler var

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Fortnite mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fortnite indirmiştim oynamak için fakat her oyunu takır takır çalıştıran sistem fortnitede zorlandı bende silmiştim hemen yardımcı olabilecekseniz indireyim tekrar
belli başlı ayarlar var.directx 12 ye almıycaksın.Performance moduna alıp tüm ayarları düşüğe al sadece görüş uzaklığınu destensı veya iyi orta yap.Düzelir

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eren Er
askeri platformlara ilgin varsa kesinlikle war thunder öneririm asında çokta karışık değil mantığı çok basit sadece tankların nerelerinin zayıf olduğunu öğrenmen gerek falan o tarz şeyler var
askeri oyunlar hoşuma gidiyor fakat tank sürem uçak uçuram falan çok yavaş geliyor bana böyle giricem oyuna tak tak tak 3 hs devam falan hızlı bir şey istiyorum

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk
War thunder önerebilirim. Kendine özgü bir stili var ve oynadıkça eğlenceli oluyor ben yıllardır arada bir girip oynuyorum. Ve geri düşeceğim gibi bir durum da hissettirmiyor. Ama zorlayıp rank da kasabiliyorsun bu manada ender bir zevk veriyor diyebilirim.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Eren Er
War thunder önerebilirim. Kendine özgü bir stili var ve oynadıkça eğlenceli oluyor ben yıllardır arada bir girip oynuyorum. Ve geri düşeceğim gibi bir durum da hissettirmiyor. Ama zorlayıp rank da kasabiliyorsun bu manada ender bir zevk veriyor diyebilirim.
Hocam normalde denemeyecektim ilgimi çekmiyordu ama bunu yazan 10. kişisin bi bakayım ben en iyisi.

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berk
Hocam normalde denemeyecektim ilgimi çekmiyordu ama bunu yazan 10. kişisin bi bakayım ben en iyisi.
dostum 10 yıldır falan ayda bir kaç kez bazen daha nadir bazen de hardcore oynuyorum. yani kıyıda durunca aman geride kaldım hissiyatı vermediği için öneri olarak söylediğimde hiç zorlanmadığım bir oyun. Bende mesela yeni konu açtım şimdi sizin konunuzu görünce mmorpg önerisi bekliyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,012
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom