askeri platformlara ilgin varsa kesinlikle war thunder öneririm asında çokta karışık değil mantığı çok basit sadece tankların nerelerinin zayıf olduğunu öğrenmen gerek falan o tarz şeyler varHocam valorant ve cs 2 fenasal bir şekilde beni sıktı ve oynamaya heyecanım kalmadı.
Ranked kasabileceğim aktif oyunculu ve güzel mekanikli oyun önerebilir misiniz
belli başlı ayarlar var.directx 12 ye almıycaksın.Performance moduna alıp tüm ayarları düşüğe al sadece görüş uzaklığınu destensı veya iyi orta yap.DüzelirFortnite mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam fortnite indirmiştim oynamak için fakat her oyunu takır takır çalıştıran sistem fortnitede zorlandı bende silmiştim hemen yardımcı olabilecekseniz indireyim tekrar
askeri oyunlar hoşuma gidiyor fakat tank sürem uçak uçuram falan çok yavaş geliyor bana böyle giricem oyuna tak tak tak 3 hs devam falan hızlı bir şey istiyorumaskeri platformlara ilgin varsa kesinlikle war thunder öneririm asında çokta karışık değil mantığı çok basit sadece tankların nerelerinin zayıf olduğunu öğrenmen gerek falan o tarz şeyler var
Hocam normalde denemeyecektim ilgimi çekmiyordu ama bunu yazan 10. kişisin bi bakayım ben en iyisi.War thunder önerebilirim. Kendine özgü bir stili var ve oynadıkça eğlenceli oluyor ben yıllardır arada bir girip oynuyorum. Ve geri düşeceğim gibi bir durum da hissettirmiyor. Ama zorlayıp rank da kasabiliyorsun bu manada ender bir zevk veriyor diyebilirim.
dostum 10 yıldır falan ayda bir kaç kez bazen daha nadir bazen de hardcore oynuyorum. yani kıyıda durunca aman geride kaldım hissiyatı vermediği için öneri olarak söylediğimde hiç zorlanmadığım bir oyun. Bende mesela yeni konu açtım şimdi sizin konunuzu görünce mmorpg önerisi bekliyorumHocam normalde denemeyecektim ilgimi çekmiyordu ama bunu yazan 10. kişisin bi bakayım ben en iyisi.