Neler Yeni

43k'ya bilgisayar toplama

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
1

Nurrest

80+
40k ya topladığın sistem 5600+3070 ise bir daha sistem toplamayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

2.el 0 karısık sistem toplayabilirsiniz bence*pc ile ne yapacaksınız
hocam monitor+ekipmanlar 40k yı buluyor. ben full fiiyat yazdım kasayı yanlış hatırlamıyorsam itopyadan 23-22k arası birşeye aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bunun içini açıp ssd vs takabiliyor muyum ve windows yükleyebiliyor muyum? Yoksa mac ile sınırlı ve açınca garantisi falan gidiyorsa uğraşmaya değmez, çok pahalı ve sınırlı bir platform mac
dışardan harici sdd takabilirsiniz hocam win11 kullanabilirsiniz tabi ne kadar optimize olur söyliyemem ben mac kullanıyorum yazılımla uğraştığım için arada oyun oynuyorum sorun oluşmadı hiç.

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
yok parçalar dengesiz olmuş genel anlamda
Hocam her parçayı araştıra araştıra toplamaya çalıştım ama tabii ki ilk sistemim olduğu için bariz hatalar muhakkak vardır. Şimdilik performans açısından neredeyse her oyunu ultrada 1080P de FPS dropsuz oynattığı için memnunum, ama kesinlikle sistem revizasyonuna gidecek olursam sizden ve forumdaki diğer arkadaşlardan fikir alacağım. Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
1
Hocam her parçayı araştıra araştıra toplamaya çalıştım ama tabii ki ilk sistemim olduğu için bariz hatalar muhakkak vardır. Şimdilik performans açısından neredeyse her oyunu ultrada 1080P de FPS dropsuz oynattığı için memnunum, ama kesinlikle sistem revizasyonuna gidecek olursam sizden ve forumdaki diğer arkadaşlardan fikir alacağım. Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim
ne demek her zaman

BN0'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Adugan B
Hocam 13 Temmuz 2024 tarihinde bu sistemi topladım. Burada depolama (SSD) de var. Sana lazım değilse onu çıkarıp diğer parçalarda iyileştirmeye gidebilirsin ya da direkt olarak bütçene göre çıkarabilirsin. Bu sisteme kargo dahil 44.098,26 TL ödedim. Benim aldığım zamana göre tabii ki daha ucuza toplama şansınız var aynı sistemi çünkü bu aralar indirimler vs. bir sürü fırsat var. Sadece size bir referans olsun diye paylaştım.
R5 7600x rtx 4070super 44e geldi hocam marka olarak da msi anakart ekran kartı kasa pau sıvı sogutucu kaliteli parçalar yani ararsan biraz 40a kadar bulursun teker teker indirimle

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Kemal Eser
R5 7600x rtx 4070super 44e geldi hocam marka olarak da msi anakart ekran kartı kasa pau sıvı sogutucu kaliteli parçalar yani ararsan biraz 40a kadar bulursun teker teker indirimle
Kesinlikle bulurum haklısın burada biraz ayırdığın zaman ve enerji faktörleri devreye giriyor. İnan ki elime geçen anlık bir paraydı ve anlık harcamam gereken bir paraydı ondan dolayı böyle oldu. Dediğin gibi zaten burdan sonrası parça parça sistem yükseltmesine gidecek o zamanlar da tabii ki danışarak ilerleyeceğim. Neyse konu benim sistemim değil arkadaşın konusunu berbat etmeyelim sadece referans alsın diye paylaştım ki arkadaş sistem topladığında "Forumdaki çocuğun dediği paraya daha iyisini topladım" diyebilsin. İyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,599
Üyeler
164,340
Son üye
formafelsefesi
Top Bottom