Neler Yeni

Fiber altyapım geldi ama kafam karıştı

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Cavit Aslan
Merhaba 06/06/2024 de dilekçe verdim x den ümit beye yazdım bugün kazım yapmaya başladılar kazım yapan dayı fiber dedi Türk Telekom müşteri hizmetleri sistemde hiç altyapı olmadığı için hiper döşeniyordur diyor ama vdsl altyapı var şuan ve dayıya sorduğumda fiber diyor turuncu kablo döneşeniyor bu fiber midir hiper midir birde ne zaman aktif olur tecrübelerinize muhtacım

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
umut şahin
Merhaba 06/06/2024 de dilekçe verdim x den ümit beye yazdım bugün kazım yapmaya başladılar kazım yapan dayı fiber dedi Türk Telekom müşteri hizmetleri sistemde hiç altyapı olmadığı için hiper döşeniyordur diyor ama vdsl altyapı var şuan ve dayıya sorduğumda fiber diyor turuncu kablo döneşeniyor bu fiber midir hiper midir birde ne zaman aktif olur tecrübelerinize muhtacım
binanın kutusuna kadar fiber ondan bakıra dönüyordur ondan dolayıdır

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Arda Karatay
Hocam bende adsl altyapı var bunu vdsl veya fiber yaptırmak istiyorum, nereye nasıl dilekçe verdin acaba ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
umut şahin
Sıfırdan döşeniyor yeni bina dolabı taktılar fiber olmuyor mu bu
tamam yeni dolap takıyorlar fiber dolabı ama aşağıda sonlanıyor ve bakıra dönüşüyor eski adresimde öyleydi ondan önceki adresimde ise direkt fiber geldi müdürlüğe dilekçe verdim 1-2 hafta sonra arandım ve bana sarı kablo teslim edildi ve dairelere çektirdik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende adsl altyapı var bunu vdsl veya fiber yaptırmak istiyorum, nereye nasıl dilekçe verdin acaba ?
türk telekom bölge müdürlüğüne ama binadaki ev sahiplerinden imza toplaman lazım 1 daire için yapmazlar büyük bir ihtimalle

• Beğen
Reaksiyonlar: LEO0
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Arda Karatay
tamam yeni dolap takıyorlar fiber dolabı ama aşağıda sonlanıyor ve bakıra dönüşüyor eski adresimde öyleydi ondan önceki adresimde ise direkt fiber geldi müdürlüğe dilekçe verdim 1-2 hafta sonra arandım ve bana sarı kablo teslim edildi ve dairelere çektirdik
Mesaj otomatik birleştirildi:

türk telekom bölge müdürlüğüne ama binadaki ev sahiplerinden imza toplaman lazım 1 daire için yapmazlar büyük bir ihtimalle
Bina aile apartmanı, 3 haneyiz 2 modem kullanıyoruz , sokaktaki insanlarda internetten pek memnun değil ama uğraşmak istemiyorlar. Mahalleden 4 5 imza bulsam yaparlar mı acaba

LEO0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Cavit Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zor hocam ben sanırım deprem bölgesinde olduğum ve bulunduğum şehir küçük olduğu için şanslıydım il deki Türk Telekom binasına gidip dilekçeni veriyorsun ardından x den ümit Önal a yazıyorsun e devlet açık kapıdan da yaz 2 hafta da bir Türk Telekom binasına gidip darla bunları yaparsan gelir fiber

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Arda Karatay
e
Çok zor hocam ben sanırım deprem bölgesinde olduğum ve bulunduğum şehir küçük olduğu için şanslıydım il deki Türk Telekom binasına gidip dilekçeni veriyorsun ardından x den ümit Önal a yazıyorsun e devlet açık kapıdan da yaz 2 hafta da bir Türk Telekom binasına gidip darla bunları yaparsan gelir fiber
Eyvah be işim sıkıntı o zaman sağolasın

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
umut şahin
Bina aile apartmanı, 3 haneyiz 2 modem kullanıyoruz , sokaktaki insanlarda internetten pek memnun değil ama uğraşmak istemiyorlar. Mahalleden 4 5 imza bulsam yaparlar mı acaba
anladım biraz daha fazla çoğunluğa erişmeniz gerekli ama yine de bölge müdürlüğü ile görüşün bir proje veya çalışma var mı diye

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Arda Karatay
anladım biraz daha fazla çoğunluğa erişmeniz gerekli ama yine de bölge müdürlüğü ile görüşün bir proje veya çalışma var mı diye
Teşekkürler. Şikayetimi 1 2 gün öncede muhtara söyledim cimere yazdım türk telekoma yazdım bakalım bir şey çıkacak mı daha fazlası malesef elimden gelmez gibi ..

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
umut şahin
Amin inşallah. 16 mbps downland 1 upload ile hayat geçmiyor.. Teşekkürler
evet malesef ben baya uzun süre yaşadım ardından vdsl fiber ve tekrar vdsldeyim şimdi ama minimum 50/20 civarı alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom