Neler Yeni

Honor 200 vs POCO X6 Pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Bütçe
20.000
Merhaba, bir telefon almayı düşünüyorum lakin bu iki model arasında kaldım ve hangisini alacağımı bilemedim.

Daha çok sosyal medya, internette gezmek, gündelik işler yapmak, az çok oyun oynamak ve hafıza olarak en az 256-512 GB'lik bir şey bakıyorum, 512 GB olması tercihimdir 20.000 civarına kadar. Bu ikisi arasından hangisini almam daha mantıklıdır acaba?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arslan okuyan
Merhaba, bir telefon almayı düşünüyorum lakin bu iki model arasında kaldım ve hangisini alacağımı bilemedim.

Daha çok sosyal medya, internette gezmek, gündelik işler yapmak, az çok oyun oynamak ve hafıza olarak en az 256 GB'lik bir şey bakıyorum 20.000 civarına kadar. Bu ikisi arasından hangisini almam daha mantıklıdır acaba?
Honor kullanan arayüzünü stabil bir şekilde kullanmaya devam edecekken Poco kullanan saçma reklamlar ve yazılımsal sorunlarla uğraşıyor olacak, bir cihaz sadece donanımı için değil yazılımı için de tercih edilir. Aksi takdirde Apple bir tane bile telefon satamazdı. Daha yüksek malzeme kalitesi de Honor'un bir başka artısı.
Tek eksisi kamera. Eğer kamera beni idare etsin işimi görsün yeter diyorsanız kesinlikle almanız gereken telefon X6 Pro'dur. Ama kamerası da güzel olsun, zaten oyun oynamıyorum işlemcinin çok güçlü olması o kadar da önemli değil diyorsanız o zaman Honor 200. Tasarım açısından da X6 Pro berbat bence.
Yani Kısaca Böyle Anlatayım
Yazılım honor daha iyi
Poco geride kaldi
Kamera olarak Honor daha iyi
Poco geride kalıyor
Poco işlemci olarak daha iyi
Honor işlemci olarak daha kötü

Son düzenleme:

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Honor genel kullanım için iyi indirim ve bileklik hediyesi var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor kullanan arayüzünü stabil bir şekilde kullanmaya devam edecekken Poco kullanan saçma reklamlar ve yazılımsal sorunlarla uğraşıyor olacak, bir cihaz sadece donanımı için değil yazılımı için de tercih edilir. Aksi takdirde Apple bir tane bile telefon satamazdı. Daha yüksek malzeme kalitesi de Honor'un bir başka artısı.
Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim, kamera ekran, batarya gibi özellikler gibi sayamadığım bir çok şey bakımından hangisi iyidir? Poco'nun oyun telefonu olduğunu biliyorum.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim

Daha çok sosyal medya, internette gezmek, gündelik işler yapmak, az çok oyun oynamak ve hafıza olarak en az 256 GB'lik bir şey bakıyorum 20.000 civarına kadar. Bu ikisi arasından hangisini almam daha mantıklıdır acaba?
Dediğiniz amaçlar için Honor 200 daha iyi olur. 8/256 versiyonu Honor Choice Band hediyesi ile 16.999 TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
Honor genel kullanım için iyi indirim ve bileklik hediyesi var.
Evet görmüştüm lakin şu şu sebeplerden dolayı iyidir diyebileceğiniz neler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğiniz amaçlar için Honor 200 daha iyi olur. 8/256 versiyonu Honor Choice Band hediyesi ile 16.999 TL.
Alırsam büyük ihtimalle 12 GB, 512 olan versiyonunu tercih ederim gibi.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim, kamera ekran, batarya gibi özellikler gibi sayamadığım bir çok şey bakımından hangisi iyidir? Poco'nun oyun telefonu olduğunu biliyorum.
Kamera: Honor 200 daha iyi.
Ekran: İki telefonda harika bir ekrana sahip ama Honor 200 1 tık daha iyi.
Batarya: İki telefonda çok yakın.
Arayüz: Honor 200 büyük fark ile önde. MagicOS güzel arayüz. Bloat az ve reklam yok. Xiaomi'nin yazılımı HyperOS bloat dolu ve reklam var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
@telefoncu Dayi
Samsung tarafından S23 FE veya S24 FE düşünmüyor değilim lakin bunların hafızaları bana yeterli gelmeyecek gibi duruyor. 128 GB yetmez diye düşünüyorum. Zaten 15 GB sisteme gidiyor geriye bir şey kalmiyor. Çok fazla uygulama yükleyen birisyim.

Kamera: Honor 200 daha iyi.
Ekran: İki telefonda harika bir ekrana sahip ama Honor 200 1 tık daha iyi.
Batarya: İki telefonda çok yakın.
Arayüz: Honor 200 büyük fark ile önde. MagicOS güzel arayüz. Bloat az ve reklam yok. Xiaomi'nin yazılımı HyperOS bloat dolu ve reklam var.
Ben de Xiaomi var ve yazılım, kronik sorunlar bakımından sorun yaratıyor ama 5 yıldan beri kullanıyorum. Artık Xiaomi almak beni düşündürüyor. X6 Pro bildiğim kadarıyla işlemci bakımından çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Arslan okuyan
@telefoncu Dayi
Samsung tarafından S23 FE veya S24 FE düşünmüyor değilim lakin bunların hafızaları bana yeterli gelmeyecek gibi duruyor. 128 GB yetmez diye düşünüyorum. Zaten 15 GB sisteme gidiyor geriye bir şey kalmiyor. Çok fazla uygulama yükleyen birisyim.

Ben de Xiaomi var ve yazılım, kronik sorunlar bakımından sorun yaratıyor ama 5 yıldan beri kullanıyorum. Artık Xiaomi almak beni düşündürüyor. X6 Pro bildiğim kadarıyla işlemci bakımından çok iyi.
@Karizlovem Soruya daha net sorarmısınız

Honor 5200mah
Poco 5000mah
Yenilenme hızı ayni
Poco 6.67 inç boyut
Honor 6.7 inç boyut
Honor 435 PPİ
Poco 446 PPİ

Son düzenleme:

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Yavuz
Evet görmüştüm lakin şu şu sebeplerden dolayı iyidir diyebileceğiniz neler var

Alırsam büyük ihtimalle 12 GB, 512 olan versiyonunu tercih ederim gibi.
Honor 70 kullandım gerçekten arayüzü iyiydi daha önce poco x3 kullanmıştım arayüzü leş.

Honor premium hissettiriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Furkan Demirkıran
@Karizlovem Soruya daha net sorarmısınız

Honor 5200mah
Poco 5000mah
Yenilenme hızı ayni
Poco 6.67 inç boyut
Honor 6.7 inç boyut
Honor 435 PPİ
Poco 446 PPİ
Hangi sorumdan bahsetmektesiniz acaba?

Honor 70 kullandım gerçekten arayüzü iyiydi daha önce poco x3 kullanmıştım arayüzü leş.

Honor premium hissettiriyor.
Öneriyorsunuz anladığım kadarıyla o halde.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

Daha çok sosyal medya, internette gezmek, gündelik işler yapmak, az çok oyun oynamak ve hafıza olarak en az 256-512 GB'lik bir şey bakıyorum, 512 GB olması tercihimdir 20.000 civarına kadar. Bu ikisi arasından hangisini almam daha mantıklıdır acaba?
Bende a55 honor200 arasında kaldım, samsung alır 4 5 yıl kullanırım normalde honor da aynı olur mu hiç kullanmadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,295
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy
Top Bottom