Neler Yeni

Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
Merhaba Beyler Dün yaşadığım sorundan bahsediyim size Dün Pc Yi açma tuşuna basınca fanlar çalışıyor her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor ramleri tak sök yaptım ekran kartını tak sök yaptım bios pilini tak sök yaptım herşeyi yaptım nerdeyse ama görüntü gene gelmedi geceleyin bozulmuş kendi kendine

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Merhaba Beyler Dün yaşadığım sorundan bahsediyim size Dün Pc Yi açma tuşuna basınca fanlar çalışıyor her şey çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor ramleri tak sök yaptım ekran kartını tak sök yaptım bios pilini tak sök yaptım herşeyi yaptım nerdeyse ama görüntü gene gelmedi geceleyin bozulmuş kendi kendine
Hocam usb portları falan çalışıyor mu klavye mouse vesaire.

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Metin
Ekranda kırık var mı ? Flash tut yakından bir bak çatlak kırık var mı diye

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
İsmail
Ne zaman böyle bir şey başıma gelse bios pilini çıkarıp bi 15 dk sonra takarım düzelir çözüm bu demiyorum ama deneyebilirsin bende oluyordu

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
Ne zaman böyle bir şey başıma gelse bios pilini çıkarıp bi 15 dk sonra takarım düzelir çözüm bu demiyorum ama deneyebilirsin bende oluyordu
Denedim onı olmadı malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranda kırık var mı ? Flash tut yakından bir bak çatlak kırık var mı diye
Yok hocam sağlam gece kapatıktan sonra sabah başıma geldi bu olay ondan öncesi gece oynadım sıkıntı yoktu ama anormallik vardı fps drop kasmalar yavaşlamalar filan

otunc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ÖNER TUNÇ
Monitörün kablosunu nereye taktınız? Anakart, ekran kartı?

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Hocam çok büyük ihtimalle o zaman kısa devre var anakartta, aynı durumu yaşadım 1 3,4 gün önce akım korumalı priz yeni anakart falan aldım. bi bilgisayarcıya göster servis ücreti almayan.

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
Monitörün kablosunu nereye taktınız? Anakart, ekran kartı?
Hocam hem ekran kartına taktım hemde anakart gene tık yok

Hocam çok büyük ihtimalle o zaman kısa devre var anakartta, aynı durumu yaşadım 1 3,4 gün önce akım korumalı priz yeni anakart falan aldım. bi bilgisayarcıya göster servis ücreti almayan.
Yarın gitcem zaten tahmini ne kadar masraf çıkartır hocam

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Hocam hem ekran kartına taktım hemde anakart gene tık yok

Yarın gitcem zaten tahmini ne kadar masraf çıkartır hocam
Antalya'dayım. Servis 400 TL istedi, çoğu yer tamir için "göstermeden bir şey diyemeyiz" dedi. Bir yere götürdüm, servis ücreti almadılar ama 5-6 kısa devre olduğunu söylediler ve 800 TL istediler. Ancak, sorunun tam olarak ne olduğu anlaşılınca netleşeceğini belirttiler. Ayrıca, tamir için garanti de vermiyorlar; 2 gün sonra tekrar aynı sorun oluşabilir dediler.

zKatzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir arda Tuna
Antalya'dayım. Servis 400 TL istedi, çoğu yer tamir için "göstermeden bir şey diyemeyiz" dedi. Bir yere götürdüm, servis ücreti almadılar ama 5-6 kısa devre olduğunu söylediler ve 800 TL istediler. Ancak, sorunun tam olarak ne olduğu anlaşılınca netleşeceğini belirttiler. Ayrıca, tamir için garanti de vermiyorlar; 2 gün sonra tekrar aynı sorun oluşabilir dediler.
Sıkıntı devam ediyomu peki yoksa çareyi yeni parça alıp mı halletin bidaha gitmemek için

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Sıkıntı devam ediyomu peki yoksa çareyi yeni parça alıp mı halletin bidaha gitmemek için
garantiye almak için yeni anakart aldım bi de bahanesi oldu Ryzen 5 5600 aldım darboğaz vardı. Ama yaptırmayı düşünüyorum.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Opçin
hocam monitörde bir sorun olabilir mi acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,955
Üyeler
161,531
Son üye
AkselSYD
Top Bottom