Neler Yeni

20k telefon alıcamda öneriniz varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
Bütçe
20000
suan aklımda 2.el 14t pro veya note 13 pro plus var gibi iphone 13 de olabilir 2.el

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan Sarı
Bence yenilenmiş telefon bak Samsung s serilerinden daha memnun kalırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan Sarı
Bir çok site var site paylaşmak yasak mı bilmiyorum yazmıyım sen google dan araştır çıkar karşına A kalite mükemmel cihaz oluyor yani çizik bile olmuyor telefonda öyle bak benim arkadaşlarım hep yenilemiş aldı şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadılar. Rahatlıkla önerebilirim sanada
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yıl garantisi var ve taksitte yapabiliyorsun o güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir çok site var site paylaşmak yasak mı bilmiyorum yazmıyım sen google dan araştır çıkar karşına A kalite mükemmel cihaz oluyor yani çizik bile olmuyor telefonda öyle bak benim arkadaşlarım hep yenilemiş aldı şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadılar. Rahatlıkla önerebilirim sanada

1 yıl garantisi var ve taksitte yapabiliyorsun o güzel
yenilenmis iphone 13 alınır mı? sence

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Cihan Sarı
Alınır niye alınmasın ama bana kalırsa iphone 13 vereceğin paraya çok güzel telefonlar var tabi kişisel tercih İphone seviyorsan iphone al

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır niye alınmasın ama bana kalırsa iphone 13 vereceğin paraya çok güzel telefonlar var tabi kişisel tercih İphone seviyorsan iphone al
knk hayatımda sadece 13 14 yasımda lise 1 de iphone 6s kulandım hic kulanma gecmisim yok ama benım ihtiyaclarıma bence en iyi o uyuyo ben kamera biraz iyi olsun istiyorum suanki telefonumda kamera girmeye utanıyorum bide arayüz iphone cok begeniyorum ama sen diyosan daha iyikleri var önerilerini beklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
enes
neden canım

https://www.teknosa.com/a-kalite-yenilenmis-telefon-c-124001001001?s=:relevance:brand:230:model_kodu_124-CLS-3200:iPhone+13++&text= yenilenmiş 30 civarında taksit imkanı da var iphone seviyorsan beğeniyorsan başka telefona bakma hiç kafanı da karıştırmak istemem sonra beğenmezsen pişman olmanıda istemem o yüzden
eyw düşüncen icin amam iphone 13de 1 2 sene sonra cöp olucak gibi 18 cıkar o zmana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,510
Üyeler
162,012
Son üye
Apsotia
Top Bottom